Статус: Офлайн
Повідом.: 25458
Повідом.: 25458
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це третій фільм. Перший був 28 дней спустя, другий 28 недель спустя.28 лет спустя
Говорят , это вторая часть, первая вышла буквально недавно, те же актеры. Пацан играет тот же. Только режиссер сейчас женщина. Народ хвалит, кто все смотрел.Це третій фільм. Перший був 28 дней спустя, другий 28 недель спустя.
Так. Перші 2 мені сподобались.Говорят , это вторая часть
Зачем?.....через гугл перекладач?
я неплохо по ангельски шпрехал..через 2 мес прийшов ансед.. сорри чувак..бла..бла..бла.. я замужем так шо чао.. она правда потом через пол года развелась.. наверно таки одумалась.. но було вже піздно.. я з Петрівной вже зустрічавсі..

Ох і Сирожа......пісюн у в'юноши свербів,от і все сокровєнне🤦♂️😁

28 лет спустя: Храм костей . 2. "— постапокалиптический хоррор 2026 года ставший второй частью новой трилогии. Фильм режиссера Нии Дакосты рассказывает о борьбе выживших , где главную угрозу представляет не вирус, а человеческая жестокость. (с)Так. Перші 2 мені сподобались.
![]()
...бля,Льоша,17 років,що ще там було?😁🤔Ох і Сирожа...![]()
18...бля,Льоша,17 років,що ще там було?😁🤔
та я дуже відповідальна людина..
Серьезные намерения, шо....бля,Льоша,17 років,що ще там було?😁🤔
Вот бабуня в теме..Серьезные намерения, шо.
..а вам би тока свою кочерижку куда сунуть..

...до мене у троллейбусі по дорозі до інституту в ці роки дівуля тулилася,так і не наважився познайомитисяВот бабуня в теме....а вам би тока свою кочерижку куда сунуть..
![]()
Тайка?.....до мене у троллейбусі по дорозі до інституту в ці роки дівуля тулилася,так і не наважився познайомитися

...88 рік,яка тайка?🤦♂️Тайка?..![]()
Ну вьетнамка.....88 рік,яка тайка?🤦♂️
...збоченець 🤦♂️😁Ну вьетнамка..