Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У них такие пластические хирурги, кроят им лица на один фасон. Типа молодость, без морщин. 🤪
Помните ,,9 с половиной недель"?....
![]()

...кім бесінджер🤦♂️який жахУ них такие пластические хирурги, кроят им лица на один фасон. Типа молодость, без морщин. 🤪
Помните ,,9 с половиной недель"?....
![]()
Как хорошо, что она не захотела за меня виходіть.....кім бесінджер🤦♂️який жах

...і що хорошого?..казали б,про тебе,містер Олексій, чоловік КімКак хорошо, что она не захотела за меня виходіть..![]()
![]()
Мені би Петрівна ще тоді яйки прищеміла.....і що хорошого?..казали б,про тебе,містер Олексій, чоловік Кім

Хотя сгоден.. проїбала вона свое щастя......і що хорошого?..казали б,про тебе,містер Олексій, чоловік Кім

...через гугл перекладач?Та що ви ржоте.. я їй у 88 ліста написав..![]()
Затронула значит сокровенное.Та що ви ржоте.. я їй у 88 ліста написав..![]()
...пісюн у в'юноши свербів,от і все сокровєнне🤦♂️😁Затронула значит сокровенное.
Это нормально!
Ті хто казав вже давно в бані! ))...до речі, є знайома, теж змінила форму губ і очей ,була доволі миловидна жінка,зараз, коли бачу її фото у мордокнизі,просто колоте від жаху,цікаво їй про це хтось казав?
...обов'язково не подивимось,принаймні початок, це точноЯ вчера посмотрела новый фильм.
Ужас. Причем именно из серии ужасов.
,,28 лет спустя. Храм костей,,
Повелась, что играет там Рэйн Файнс.
,,Английский пациент,, Отель Гранд Будапешт,,и т.д.
Не смотрите это кино на ночь. 😯
Рене Зеллвегер, вот тоже, такая была своеобразная милая внешка , ,,Дневник Бриджит Джонс,, . Глазки раскосые немного. Все исправила. Узнать невозможно. Изюминка ушла....как все теперь ......до речі, є знайома, теж змінила форму губ і очей ,була доволі миловидна жінка,зараз, коли бачу її фото у мордокнизі,просто колоте від жаху,цікаво їй про це хтось казав?