Статус: Онлайн
Повідом.: 35490
Повідом.: 35490
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...до речі, я б у цьому плані довіряв цьому чуваку,бо він авіаційний інженер і знає,що кажеЕсть там сквозняк, и очень не слабый. Весь воздух в салоне меняется за несколько минут. Поэтому и в карантин можно было кушать, потому что маски в самолете реально не нужны были![]()
...мені здається, вона жопу наростила?
...не було вигляду сзадуВона в неї завжди була))
Та с таким прикидом в современных самолетах - цистит, однозначно...до речі, я б у цьому плані довіряв цьому чуваку,бо він авіаційний інженер і знає,що каже
А вот в старый ламповых... Но я тогда еще даже не родился 
...колега, це шоу,для чого його ліпити до реальності?🤦♂️😁Та с таким прикидом в современных самолетах - цистит, однозначноА вот в старый ламповых... Но я тогда еще даже не родился
![]()
Дякую, что помнишь такие мелочи...до речі, я б у цьому плані довіряв цьому чуваку,бо він авіаційний інженер і знає,що каже

Шо ето?🥱
Харе заливать уже 🥱 навроді ніхто не знає шо там душиловка абнаковєннаЕсть там сквозняк, и очень не слабый. Весь воздух в салоне меняется за несколько минут. Поэтому и в карантин можно было кушать, потому что маски в самолете реально не нужны были![]()
Ну тада б в меня голєнькі стюарди були🥱У вас просто недостаточно финансов![]()
...бо сам там трошки вчивсяДякую, что помнишь такие мелочи![]()
Где в єрек.. бля.. реакціях, значок.. рука/лицо.."Наш" ответ вашей Барселоне
![]()
![]()
![]()
![]()

Та не скажи... В современной реальности реально за 5 минут жопу отморозишь, а в былые времена - так даже жарковато...колега, це шоу,для чого його ліпити до реальності?🤦♂️😁
Сейчас тоже можно встретить много фоток голых девок в снегу. Я я бы сказал, что они припезденные 
Тяжелая артиллерия в ход пошлаСпасібо шо нагадали!
![]()

Ну.. ( задумчіва)... я би не був столь категорічним..Не биває такіх стюардєсов 🥱 тіко в кіну для імпотєнтов

) Это штанишки такие, особые...мені здається, вона жопу наростила?

Ти ще и считаш?..Не злопамятный 100%. Иногда злой, но очень редко. А упоротый - когда пьяный, но не всегда и не чаще 2х раз в неделю![]()

...з гумою на сраці?) Это штанишки такие, особые![]()
Типа кукурузника штоле ??Та с таким прикидом в современных самолетах - цистит, однозначноА вот в старый ламповых... Но я тогда еще даже не родился
![]()