Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Спасібо шо нагадали!

1769803092135.webp
...мені здається, вона **** наростила?

Есть там сквозняк, и очень не слабый. Весь воздух в салоне меняется за несколько минут. Поэтому и в карантин можно было кушать, потому что маски в самолете реально не нужны были :D
...до речі, я б у цьому плані довіряв цьому чуваку,бо він авіаційний інженер і знає,що каже

...до речі, я б у цьому плані довіряв цьому чуваку,бо він авіаційний інженер і знає,що каже
Та с таким прикидом в современных самолетах - цистит, однозначно :D А вот в старый ламповых... Но я тогда еще даже не родился :D

Та с таким прикидом в современных самолетах - цистит, однозначно :D А вот в старый ламповых... Но я тогда еще даже не родился :D
...колега, це шоу,для чого його ліпити до реальності?🤦‍♂️😁

Шо ето?🥱
Есть там сквозняк, и очень не слабый. Весь воздух в салоне меняется за несколько минут. Поэтому и в карантин можно было кушать, потому что маски в самолете реально не нужны были :D
Харе заливать уже 🥱 навроді ніхто не знає шо там душиловка абнаковєнна
У вас просто недостаточно финансов :D
Ну тада б в меня голєнькі стюарди були🥱
Хотя нашо они мені?

...колега, це шоу,для чого його ліпити до реальності?🤦‍♂️😁
Та не скажи... В современной реальности реально за 5 минут **** отморозишь, а в былые времена - так даже жарковато :D Сейчас тоже можно встретить много фоток голых девок в снегу. Я я бы сказал, что они припезденные :D

Назад
Зверху Знизу