Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хорошее из старого.

У нас подобное еще в прошлом году рассылалиНадька з почти достала![]()
![]()
И шустрый.Из старого, хорошее только я..![]()
![]()
![]()
Ну, почта польска, не така шибка як у васУ нас подобное еще в прошлом году рассылали

Ви уже протрезвіли?🥱Из мелкой посуды![]()
...наш отвєт чемберлєнуНа работе, работать надо..![]()
![]()
![]()
Ох..не бережешь ти себя.. все сам, все сам.....наш отвєт чемберлєну
![]()
Да я вроде сильно и не пьянел, чтоб трезветь. Тем более, до обедаВи уже протрезвіли?🥱

...зробити самому взагалі не питання, треба вміти зробити так,щоб люди це зробилиОх..не бережешь ти себя.. все сам, все сам..![]()
![]()
Ну ви вчора так кИдались на воєнних в мобілізації, шо ето було очевідно 🥱Да я вроде сильно и не пьянел, чтоб трезветь. Тем более, до обеда![]()
Я и сегодня Киову ***** послал. И что?Ну ви вчора так кИдались на воєнних в мобілізації, шо ето було очевідно 🥱

Я ж і кажу шо видно шо чи прибуханий чи ізвініт дурачок якій🥱 ну чи всьо вмєстіЯ и сегодня Киову ***** послал. И что?![]()
Ты на бочку с коньяком не похож.Из старого, хорошее только я..![]()
![]()
![]()

Вас тоже послать?Я ж і кажу шо видно шо чи прибуханий чи ізвініт дурачок якій🥱 ну чи всьо вмєсті
Если вас читать, так вообще есть обоснованные подозрения о приеме ********ов, но это ж не так 
Почему?Вас тоже послать?Если вас читать, так вообще есть обоснованные подозрения о приеме ********ов, но это ж не так
![]()

Ну есть альтернативный вариант. "Прелесть, какая глупенькая" или "ужас, какая ****"Почему?![]()
Или Палыч 
Якшо меня читат то сразу видно інтілігєнтну крєатівну лічность і очінь добру харошу і красіву дєвочку 🥱 а єслі кому це не видно тот дурачок і казьолВас тоже послать?Если вас читать, так вообще есть обоснованные подозрения о приеме ********ов, но это ж не так
![]()