Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Під час війни ходив тільки один раз: https://www.kharkovforum.com/threads/lavochka-foreva.5469936/post-72245553Я рік назад ходила в Дніпрі в оперу. Оперний там бомбезний - великий, багатий, ще і прикрашений був на Новий рік. Щось ми подивились-послухали, через деякий час я забула, що там було і назву опери теж)
Костюми у співаків були українські, мабуть це була опера Сорочинський ярмарок)
Шо ж ви така пісімістично неудовлетворенная?Прямо не пєнсія а сплошна інтєліхєнция🥱 всрацца закопацца
Или ПМС, или климакс, тут одно из двухШо ж ви така пісімістично неудовлетворенная?

Пусть она останется мечтой. Не дай вам бог попасть сейчас в ПарижКумир моей юности.
А жизнь прошла.
Кажется только вчера это было.
Любовь моя Франция.

А еслі оба сразу?Или ПМС, или климакс, тут одно из двух![]()
Хз, не знаком настолько с женской анатомией. Но вполне возможноА еслі оба сразу?

Возможен третий вариант - старческий маразмХз, не знаком настолько с женской анатомией. Но вполне возможно![]()

Я тільки що її шукала....мені ця подобається

Шо новенького?Каблукі разбушовалісь 🥱 ти пасматрі на їх..а тіко шо строіли с себе куртульних граждан
В вас судя по дурноватим постам нічого🥱 а міс красавіца Анжелочка супчик вкуснющий сварила і каклєток на смальцу нажарилаШо новенького?
Нє, ну так-то ми також всі Шварценегери, статевий акт у нас не менше, ніж 1,5 години, вечеряємо тільки у Мішленах і Ламборджіні наші ночують у теплих гаражахВ вас судя по дурноввтим постам нічого🥱 а міс красавіца Анжелочка супчик вкуснющий сварила і каклєток на смальцу нажарила
Це ви так завуалірувано на моі каклєткі напрашуєтесь?🥱 ценю. А они класнющі як со школьной столовкі 😍Нє, ну так-то ми також всі Шварценегери, статевий акт у нас не менше, ніж 1,5 години, вечеряємо тільки у Мішленах і Ламборджіні наші ночують у теплих гаражах
А чаво ви грусний смайлік оставилі?🤷♀️Успокаивает перед сном.