Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ящо я усе розповім, то мене забанють тутай нахрен.. назавжди..Це ти так в матріце свойой спілкуєсся?

Но с чувством сожаленияЯщо я усе розповім, то мене забанють тутай нахрен.. назавжди..![]()
![]()

У вас там шо, групповой чат?Ящо я усе розповім, то мене забанють тутай нахрен.. назавжди..![]()
![]()
НічевонікамунескажуУ вас там шо, групповой чат?

А уже и поздно морозиться. Все члены на ваших фото. Сидят, в телефон втыкают, одновременно.Нічевонікамунескажу![]()
Как-то это все звучит неправильно ...А уже и поздно морозиться. Все члены на ваших фото. Сидят, в телефон втыкают, одновременно.

Проста цікавість, на хвильку в мені прокинувся колишній начальник дільниці.А ти с якою метою цикавися..![]()
Де ви члени побачили?А уже и поздно морозиться. Все члены на ваших фото. Сидят, в телефон втыкают, одновременно.
Участники группового чата с писюнами.Де ви члени побачили?
Так говорят у нас. Мы вот на сидим, на ХФ втыкаем. Пальцами по экрануКак-то это все звучит неправильно ...
Бедный телефон![]()
Років з 30 тому у телевізорі бачила сороміцьке кіно.Де ви члени побачили?

Особисто я стою в сховищі. Сидіти холодно.Так говорят у нас. Мы вот на сидим, на ХФ втыкаем. Пальцами по экрану
То він сношався. А ми у сю мить - ну про усіх не знаю, но більшість просто втикає у телефоні. Головне - не провтикати, коли світло дадуть. Побіжу по справахРоків з 30 тому у телевізорі бачила сороміцьке кіно.
Один втикав у яблучний пудінг.
А щоб у телефон?...![]()
Это что, бывает и в живого человекаРоків з 30 тому у телевізорі бачила сороміцьке кіно.
Один втикав у яблучний пудінг.
А щоб у телефон?...![]()

Колись було фтыкать, шоб не виникало питаннячок та споминів про кІна.То він сношався. А ми у сю мить - ну про усіх не знаю, но більшість просто втикає у телефоні. Головне - не провтикати, коли світло дадуть. Побіжу по справах