Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
У вас єсть скороварка пєнсія? 🥱 отлічна вєщь кстатє.
Мультиварка есть. Скороварка была когда я ещё в школу ходила, моя мама ей пользовалась. Варила мясо, потом борщ делала, очень быстро было. И холодец в ней варила. Кажется....
Наверно, советский вариант. Больше не покупали.

Останнє редагування:
Мультиварка есть. Скороварка была когда я ещё в школу ходила, моя мама ей пользовалась.
...у доньки щось подібне бачив,постійно користується, і наче аеро недавно купила

У вас єсть скороварка пєнсія? 🥱 отлічна вєщь кстатє.
Віддав сусідові під ******* - він аматор, а до неї легко приєднати все необхідне...
ЗІ. Був у мене ще й скляний холодильник, теж віддав, а він його вже кокнув...

Віддав сусідові під ******* - він аматор, а до неї легко приєднати все необхідне...
ЗІ. Був у мене ще й скляний холодильник, теж віддав, а він його вже кокнув...
...кажуть можна небезпечні речовини зберігати у них,надійно закривається

Тю, Серж, що мені, шкода? - в мене професійний апарат, нехай людині користь буде - в нього садочок непоганий, настойки наробить

Тю, Серж, що мені, шкода? - в мене професійний апарат, нехай людині користь буде - в нього садочок непоганий, настойки наробить
...я не про жаль,а про несподіване використання

17681513644463487020874426091795.webp

...знайшлися у холодильнику залишки новорічного горохового супчика

Мультиварка есть. Скороварка была когда я ещё в школу ходила, моя мама ей пользовалась. Варила мясо, потом борщ делала, очень быстро было. И холодец в ней варила. Кажется....
В прошлой жизнє в меня була мультіварка-скороварка, полєзна штука. В етой жизнє ейрфраєр і скороварка пока шо. Для мяса і риби тушоной - то шо дохтор прописав. А сьодня с остатков того-сього сдєлала ікру баклажанову. Бистро і качествєнно 😳.

В прошлой жизнє в меня була мультіварка-скороварка, полєзна штука. В етой жизнє ейрфраєр і скороварка пока шо. Для мяса і риби тушоной - то шо дохтор прописав. А сьодня с остатков того-сього сдєлала ікру баклажанову. Бистро і качествєнно 😳.
А каже шо молода! ))))

Назад
Зверху Знизу