Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я ще не виходив на вулицю. На градусніке -8....у нас сніжок пішов,мороз трохи зпав
Вона сама не вміла, мабуть. Або ж не займалася цим. Більше гадають оті, що з молдовщини, в яскравих спідницях....так ви і на картах ворожити мабуть навчилися

...у нас десь 11Я ще не виходив на вулицю. На градусніке -8.
Забилі, у соседній кімнаті спить..козла б забили

Да нет, тут пожалуй уровень повыше....доміно де???козла б забили

В хаті набридло і на мороз не тягне.Я ще не виходив на вулицю. На градусніке -8.
Шахмати!Да нет, тут пожалуй уровень повыше.
Не пули, но деберца.![]()
На балкон.В хаті набридло і на мороз не тягне.
Їм нєльзя.Шахмати!
Улюблена розвага у конторі, де працювала, і на нашій базі відпочинку....доміно де???козла б забили
Доміно нє для профі. Там є стадія, коли вже нема куди рості. Як в шашках.Улюблена розвага у конторі, де працювала, і на нашій базі відпочинку.
У перерву на трьох столах грали в чергу. Обідали потім похапцем.
В шашках можно дорасти до "чапаева"Доміно нє для профі. Там є стадія, коли вже нема куди рості. Як в шашках.

Точняк. Там якраз нема конца совєршенству.В шашках можно дорасти до "чапаева"![]()
Туди ходу нема.На балкон.

І в підкидного. У Електроні хіровому розважались.Доміно нє для профі. Там є стадія, коли вже нема куди рості. Як в шашках.
У нас тоже . И опять вырубили свет....у нас десь 11
А ти ці фотки колег за роботою лише тут постиш, чи ще начальстау відправляєш?Знов цей непосильний трудъ..![]()
Када вже обід..![]()
![]()