Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Рілі???😳 он шо совсім крейзі?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Концерт обов’язково пройде, - Тарас Тополя підтвердив, що всі квитки на івент у Криму залишаються чинними

Кстатє, усатік, а шо пенсія імєє протів тік-тока, який они ні разу не виділи? Як ви думаєте?🥱
1764631576758.webp

😳Reels і TikTok викликають «гниття мозку», перетворюючи його на кашу, –
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чим більше людина дивиться короткі відео, тим гірші в неї показники уваги та контролю імпульсів. Короткі відео перевантажують нервову систему і з часом призводять до тривожності та панічних атак.

Репост другу, який постійно залипає в телефон😉

ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину

Не будем конкретизировать, для кого эта информация :D
1764633389093.webp

Ага. А нєкоторі ще і поjoбут і не одну, розказуючи про свою долгу щасліву сімєйну жизнь 🥱 нашо ви мені це питаєтесь втюхат навроді я вчерашня або с необітаємого острова?
Анекдот вспомнілся..
- Саґочка..а ві знаете, ща вашь Мойша за каждой юбкой беґает..
- ну и что, у меня собака за каждой машиной бегает, но єто не значит, что она сядет и поедет.. :D
------------------
Я о том, что 80% трепа в интернете, самий обичний RP.. :збентежений:
Вон Зема сколько лет питался из себя алкаша запойного изображать.. а сам тяжелее Томянкі ничего не пробовал..:незнаю::D
Сейчас вот пробует себя в роли Комарова..:D
А сам сидит на галлере и ебаше за троіх, и поссать сходить некагда..:D

Останнє редагування:
Анекдот вспомнілся..
- Саґочка..а ві знаете, ща вашь Мойша за каждой юбкой беґает..
- ну и что, у меня собака за каждой машиной бегает, но єто не значит, что она сядет и поедет.. :D
------------------
Я о том, что 80% трепа в интернете, самий обичний RP.. :збентежений:
Вон Зема сколько лет питался из себя алкаша запойного изображать.. а сам тяжелее Томянкі ничего не пробовал..:незнаю::D
Сейчас вот пробует себя в роли Комарова..:D
А сам сидит на галлере и ебаше за троіх, и поссать сходить некагда..:D
Іщо вам не спиться? Вджобувати час так рано?

...я зараз поїду бур'яни косити,вполнє реально, без фрічєства,доки морози не цюкнули

...я зараз поїду бур'яни косити,вполнє реально, без фрічєства,доки морози не цюкнули
Ну так нормально по времени,начало девятого.А Северный в 6 утра кричал До праці.Может с матрицы еще не вышел.?

Назад
Зверху Знизу