Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Росказую. Он звізду Альошу муж броса с 3-мя дітятямі, потому шо хоче дрУгих сісьок-пісьок, а така ж була щасліва дружна сімья 🥱І ви разсказуйте.
Було? Тьотя Анжєла та хворумна пєнсія
Я знав, шо Вам сподобаєтьсяЦе они, усатік! 🤦♀️🤣🤣🤣

Йому ніколі, він до концертів у Криму готуєтьсяОн звізду Альошу муж броса с 3-мя дітятямі, потому шо хоче дрУгих сісьок-пісьок

Рілі???😳 он шо совсім крейзі?Йому ніколі, він до концертів у Криму готується![]()
Рілі???😳 он шо совсім крейзі?
Концерт обов’язково пройде, - Тарас Тополя підтвердив, що всі квитки на івент у Криму залишаються чинними
Ніц не пойняла, но хай будк канєш🤷♀️⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Кстатє, усатік, а шо пенсія імєє протів тік-тока, який они ні разу не виділи? Як ви думаєте?🥱Я знав, шо Вам сподобається![]()
Кстатє, усатік, а шо пенсія імєє протів тік-тока, який они ні разу не виділи? Як ви думаєте?🥱
Мнє прямо оч імпонірує ваш уровєнь сарказма😳 а ви ж не женатий да?
* нєзамєтно захлопує кришку ноутбука і тихесенько звалює з чатуа ви ж не женатий да?
Ну ми ж просто можем дружит єслі шо, правда? 😳* нєзамєтно захлопує кришку ноутбука і тихесенько звалює з чату
😳Reels і TikTok викликають «гниття мозку», перетворюючи його на кашу, –⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Чим більше людина дивиться короткі відео, тим гірші в неї показники уваги та контролю імпульсів. Короткі відео перевантажують нервову систему і з часом призводять до тривожності та панічних атак.
Репост другу, який постійно залипає в телефон😉
ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
Не будем конкретизировать, для кого эта информация![]()
Анекдот вспомнілся..Ага. А нєкоторі ще і поjoбут і не одну, розказуючи про свою долгу щасліву сімєйну жизнь 🥱 нашо ви мені це питаєтесь втюхат навроді я вчерашня або с необітаємого острова?

Іщо вам не спиться? Вджобувати час так рано?Анекдот вспомнілся..
- Саґочка..а ві знаете, ща вашь Мойша за каждой юбкой беґает..
- ну и что, у меня собака за каждой машиной бегает, но єто не значит, что она сядет и поедет..
------------------
Я о том, что 80% трепа в интернете, самий обичний RP..
Вон Зема сколько лет питался из себя алкаша запойного изображать.. а сам тяжелее Томянкі ничего не пробовал..
Сейчас вот пробует себя в роли Комарова..
А сам сидит на галлере и ебаше за троіх, и поссать сходить некагда..![]()
До праці..руууррваа..Іщо вам не спиться? Вджобувати час так рано?

Да,что ж такое?Вечером "тупые пробки",с утра "ледацюги",достается лавочникам.Моргэн.Бодрий ранок..ледацюги..![]()