3000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Кросавчік. 430-й.
В мене теж такий є, сріблястий, китаєць. Малайзійців я вже не застав, дуже хотів червоний, ще із логотипом National.
Якщо не помиляюся, це найдовшеграюча модель взагалі була - більше 10 років випускалася. Нібито нічого особливого, але вайб та спогади - безцінні.
У меня двухкассетник такой был.

1764306653529.webp

Не те, шоб "менш пиячив", нє...
Просто у тверезому стані частіше виходив до этеру....

А тут така мізантропія гойдає, шо п-ць 🤬
Одно успокаивает - хоть не открываете новые безумные темы в Главном, как Общество трезвости....😝

Луна в скорпіоне?.. та ну нах..
У 2025 році ретроградний Меркурій буде тричі: з 1 по 3 січня (завершальний вплив попереднього циклу), з 15 березня по 7 квітня, з 30 червня по 25 серпня, а також з 21 жовтня по 17 грудня.

У 2025 році ретроградний Меркурій буде тричі: з 1 по 3 січня (завершальний вплив попереднього циклу), з 15 березня по 7 квітня, з 30 червня по 25 серпня, а також з 21 жовтня по 17 грудня.
Беда..в швейцарію не поеду.. :збентежений: :D

Ощущение, шо тот клятый Меркурий вообще все время , и не затыкался....

Это картины Сая Твомбли – одного из самых дорогих современных художников Стоимость его картин разнятся от 2 млн до 70 млн долларов
IMG_20251128_090445_723.webp

А ви какіх-то баб страшних, полуголих рісуете.. :D
Художнікі мля..:D:рл:

Кросавчік. 430-й.
В мене теж такий є, сріблястий, китаєць. Малайзійців я вже не застав, дуже хотів червоний, ще із логотипом National.
Якщо не помиляюся, це найдовшеграюча модель взагалі була - більше 10 років випускалася. Нібито нічого особливого, але вайб та спогади - безцінні.
Фастаюсь :збентежений:
От підвалило з ранку. Состояніє - невідомо. Будем розбірацца!

IMG_20251128_101703.webp

Назад
Зверху Знизу