Статус: Офлайн
Повідом.: 20023
Повідом.: 20023
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У 2025 році ретроградний Меркурій буде тричі: з 1 по 3 січня (завершальний вплив попереднього циклу), з 15 березня по 7 квітня, з 30 червня по 25 серпня, а також з 21 жовтня по 17 грудня.Луна в скорпіоне?.. та ну ***..
Беда..в швейцарію не поеду..У 2025 році ретроградний Меркурій буде тричі: з 1 по 3 січня (завершальний вплив попереднього циклу), з 15 березня по 7 квітня, з 30 червня по 25 серпня, а також з 21 жовтня по 17 грудня.

Ощущение, шо тот клятый Меркурий вообще все время , и не затыкался....У 2025 році ретроградний Меркурій буде тричі: з 1 по 3 січня (завершальний вплив попереднього циклу), з 15 березня по 7 квітня, з 30 червня по 25 серпня, а також з 21 жовтня по 17 грудня.
...доброго ранку, панове
Ага. Всю ноч с пацанамі гудєлі. Щас повиганяю етіх тунєядцов і - на працю.
![]()
Так. Вигнал. Єлє джойстик у Сілі отобрал.
Всьо. Полєтєл арбайтен.
![]()

Як вони будуть без ям....Беда..в швейцарію не поеду..![]()
![]()

Да я не про работешку..Як вони будуть без ям....![]()

ФастаюсьКросавчік. 430-й.
В мене теж такий є, сріблястий, китаєць. Малайзійців я вже не застав, дуже хотів червоний, ще із логотипом National.
Якщо не помиляюся, це найдовшеграюча модель взагалі була - більше 10 років випускалася. Нібито нічого особливого, але вайб та спогади - безцінні.

*Да не в ретроградном Меркурии дело. Люди в целом круглосуточно наглухо *****нутые.*...У 2025 році ретроградний Меркурій буде тричі: з 1 по 3 січня (завершальний вплив попереднього циклу), з 15 березня по 7 квітня, з 30 червня по 25 серпня, а також з 21 жовтня по 17 грудня.

...ото ти,бідолага, валерьянку і ковтаєш*Да не в ретроградном Меркурии дело. Люди в целом круглосуточно наглухо *****нутые.*...
..от ток шо на глаза попалось..ну прям в ёлочку..![]()
Видел-видел, но такого не видел. Даже не представлял. Явно какая-то экзотика, выпускавшаяся на излёте совка очень маленьким тиражом.Фастаюсь
От підвалило з ранку. Состояніє - невідомо. Будем розбірацца!
![]()
Стационарный кассетный магнитофон "Полтава М-210-стерео" предположительно с 1990 года выпускался Полтавским заводом специального технологического оборудования. Магнитофон создан на базе МП "Электроника МП-204-стерео"
Я теж побачив це вперше))Видел-видел, но такого не видел. Даже не представлял. Точно какая-то экзотика, выпускавшаяся на излёте совка очень маленьким тиражом.
...модифікація Маяк?Я теж побачив це вперше))
NV-SD2AM пише шо...модифікація Маяк?
Стационарный кассетный магнитофон "Полтава М-210-стерео" предположительно с 1990 года выпускался Полтавским заводом специального технологического оборудования. Магнитофон создан на базе МП "Электроника МП-204-стерео"
***к...модифікація Маяк?