Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"О боже1" (с)
Тю...А пузо куди?Пока все пьют утренний кофе.
Что есть накладные женские бюсты ( уже приносила), и мужские торсы ( разных вариантов, и даже с накаченными руками до кистей), вот например короткий вариант , все знают. 😊
![]()

Та ладно тобі, гарні відьмочки..."О боже1" (с)
Ищите свой размер, может есть на утягивающем корсэте. 😳Тю...А пузо куди?
![]()
Я теж ĭх мав. На увазіЯкщо що, то я мав на увазі компанію Erasure та Pet Shop Boys - вони ж відкриті пєдіки.

...це імпровізація, ви ж знаєте, я майже не вживаюВроде ещё утро...😳
Знать не знаю, как бы....но верю.😊...це імпровізація, ви ж знаєте, я майже не вживаю
Знать не знаю, как бы....но верю.😊
Ну, не все.да тут все бухие *****111
Всмотритесь в лицо, может знаете
Обручалку зробив?Сьогодні чудова погода, усе у багряних тонах....
![]()
![]()
...скоро увімкнуть опалення
Ааа... То вчора дививсь через 5-дюймового екрану... Та й вапще таво... І тєм нє мєнєє еті "городкі" наводят на пророссійскія мислі ... 🐸...закусон, ти не признав?
Тю. Где там пророссийское...Ааа... То вчора дививсь через 5-дюймового екрану... Та й вапще таво... І тєм нє мєнєє еті "городкі" наводят на пророссійскія мислі ... 🐸
Кира, вы в порядке, вроде пока.А, если , сказать нечего. Мне нравится читать лавочку. Я ее даже напоследок оставляю, когда захожу на форум. Все темы по- быстряку посмотрю, а лавочку смакую, можно сказать.😀 Как сериал какой- то, приучили к себе.🙃