Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Перевожу тему у конструктивне русло:
![]()
****** спасут мир. 
...штани явно зайвіПеревожу тему у конструктивне русло:
![]()
Той самий ефект. Навіть іноді тягне подивитися наче щось із старого, а потім нудить дивитися на ці мерзотні хлєбала.Я понимаю... но
Не могу смотреть на эти рожи , которые оправдывают и поддерживают, хоть на Холмса, хоть на другое что
Бинго у фильма Ликвидация, там два-в-одном ублюдкаи даром что Одесса/колорит и все такое
Просто не могу
...від сісєк не нудить ніколи,вічні цінностіТой самий ефект. Навіть іноді тягне подивитися наче щось із старого, а потім нудить дивитися на ці мерзотні хлєбала.
конструктивне русло
Кстати, горизонт завален )))

...пані,в цьому немає сенсу,бо тоді вона буде,як всіКстати, горизонт завален )))
Т.е., ЕСЛИ бы фотограф снимал с уровня ее роста - эффект был бы лучше - у нее гармоничная фигурка, пропорциональная
и выглядело бы вообще суперски+не понять какой там рост на самом деле![]()
![]()
Шо?Кстати, горизонт завален )))
Т.е., ЕСЛИ бы фотограф снимал с уровня ее роста - эффект был бы лучше - у нее гармоничная фигурка, пропорциональная
и выглядело бы вообще суперски+не понять какой там рост на самом деле![]()
![]()
...пані,в цьому немає сенсу,бо тоді вона буде,як всі
Так - фотограф "сделал" ей коротенькие ножки )
Ну лялечка, ага
только снимать нужно снизу--вверх 
ОкНу лялечка, ага
только снимать нужно снизу--вверх
![]()
)))))))))) Не ок, опять уровень сверху--вниз

Є і без штанов. Но Дімокс забанить пожизненно....штани явно зайві
Та я її і в пузату хату звав, в чачапурі, не приходить. Кстаті завтра теж в Києві обідаю, поки ще не знаю де.А ви жонатий ? Анжела питає?
Макаревича можно.
Газманова нет.