Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ото не варто "думати" - тре відчувати. Бо інтернет-дописи - то ж ге є якимось трактатами логіки, а то власне таки собі мерехтливі хмари сенсів, шо пульсують між рядками....а що це різні два чуваки?..я думав,як сучата і дазєр🤦♂️
*****.дыть гармонию навязывать нада, иначе это потребительское отношение![]()
...вас,залежних,хєр поймеш,де хто🤦♂️Ото не варто "думати" - тре відчувати. Бо інтернет-дописи - то ж ге є якимось трактатами логіки, а то власне таки собі мерехтливі хмари сенсів, шо пульсують між рядками.
Себто: хто вдивляється - той сліпне *****, а хто вслухається серцем - той, ****а, вловлює в контексті підтекст, аромат міжлітер’я.
Там, де розум шукає структуру, інтуїція вже знає істину! Бо слово в мережі живе, дихає, змінює шкіру - і лише дотиком душі його можна пізнати👆
Андестенд?
Что за архетектурный шедевр (зеленый)?
А ннада?...вас,залежних,хєр поймеш,де хто🤦♂️

От вас, практически, ничё не утаишь. Как погодка в Лэнгли? 🐸Что за архетектурный шедевр (зеленый)?
Наливайка или прием стекла?
Іронізуючи над тими, кого вважаєш залежними, не тіш себе ілюзією власної свободи....вас,залежних,хєр поймеш,де хто🤦♂️
Осень.От вас, практически, ничё не утаишь. Как погодка в Лэнгли? 🐸
...я не зовсім вільний,але не залежнийІронізуючи над тими, кого вважаєш залежними, не тіш себе ілюзією власної свободи.
...
Время сбора плодов - время добычи информации ,🐸Осень.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перефразируя : "видишь", что клоняра, но админ совпадений по ip не находитТам, де розум шукає структуру, інтуїція вже знає істину! Бо ...

Красиво. )
Обидва статуси ілюзорні за великим рахунком......я не зовсім вільний,але не залежний
Это из Упанишад™?Время сбора плодов - время добычи информации ,🐸
Опадание листвы - обнажение структуры...
Туман и дождь - среда прикрытия...
Ммм?

Значит, реальность в отпуске, а мы остались лишь с иллюзией проверки айпи 🫤Перефразируя : "видишь", что клоняра, но админ совпадений по ip не находит
Красиво. )
Не читал.Это из Упанишад™?
А истина, между тем, в вине. (с)Не читал.
Упанишады™, любой текст, мой собственный мозг - всё эт отнюдь не источники света, лишь линзы, через которые свет проходит, искажаясь, преображаясь, приобретая формы, которых в нём изначально не было.🫤
Видим не истину, лишь её преломление, отражение наших собственных шрамов, опыта, ****а, шо успело осесть в психике. Познание - не соприкосновение со светом, а танец с тенью, (отблеском, искажением)… 🫤
Вы писали сценарий для сериала 90-х ,,Секретные материалы,,?Видим не истину, лишь её преломление, отражение наших собственных шрамов, опыта, ****а, шо успело осесть в психике. Познание - не соприкосновение со светом, а танец с тенью, (отблеском, искажением)… 🫤