Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ото не варто "думати" - тре відчувати. Бо інтернет-дописи - то ж ге є якимось трактатами логіки, а то власне таки собі мерехтливі хмари сенсів, шо пульсують між рядками....а що це різні два чуваки?..я думав,як сучата і дазєр🤦♂️
*****.дыть гармонию навязывать нада, иначе это потребительское отношение![]()
...вас,залежних,хєр поймеш,де хто🤦♂️Ото не варто "думати" - тре відчувати. Бо інтернет-дописи - то ж ге є якимось трактатами логіки, а то власне таки собі мерехтливі хмари сенсів, шо пульсують між рядками.
Себто: хто вдивляється - той сліпне *****, а хто вслухається серцем - той, ****а, вловлює в контексті підтекст, аромат міжлітер’я.
Там, де розум шукає структуру, інтуїція вже знає істину! Бо слово в мережі живе, дихає, змінює шкіру - і лише дотиком душі його можна пізнати👆
Андестенд?
Что за архетектурный шедевр (зеленый)?
А ннада?...вас,залежних,хєр поймеш,де хто🤦♂️
От вас, практически, ничё не утаишь. Как погодка в Лэнгли? 🐸Что за архетектурный шедевр (зеленый)?
Наливайка или прием стекла?
Іронізуючи над тими, кого вважаєш залежними, не тіш себе ілюзією власної свободи....вас,залежних,хєр поймеш,де хто🤦♂️
Осень.От вас, практически, ничё не утаишь. Как погодка в Лэнгли? 🐸
...я не зовсім вільний,але не залежнийІронізуючи над тими, кого вважаєш залежними, не тіш себе ілюзією власної свободи.
...
Время сбора плодов - время добычи информации ,🐸Осень.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перефразируя : "видишь", что клоняра, но админ совпадений по ip не находитТам, де розум шукає структуру, інтуїція вже знає істину! Бо ...
Обидва статуси ілюзорні за великим рахунком......я не зовсім вільний,але не залежний
Это из Упанишад™?Время сбора плодов - время добычи информации ,🐸
Опадание листвы - обнажение структуры...
Туман и дождь - среда прикрытия...
Ммм?
Значит, реальность в отпуске, а мы остались лишь с иллюзией проверки айпи 🫤Перефразируя : "видишь", что клоняра, но админ совпадений по ip не находит
Красиво. )
Не читал.Это из Упанишад™?
А истина, между тем, в вине. (с)Не читал.
Упанишады™, любой текст, мой собственный мозг - всё эт отнюдь не источники света, лишь линзы, через которые свет проходит, искажаясь, преображаясь, приобретая формы, которых в нём изначально не было.🫤
Видим не истину, лишь её преломление, отражение наших собственных шрамов, опыта, ****а, шо успело осесть в психике. Познание - не соприкосновение со светом, а танец с тенью, (отблеском, искажением)… 🫤
Вы писали сценарий для сериала 90-х ,,Секретные материалы,,?Видим не истину, лишь её преломление, отражение наших собственных шрамов, опыта, ****а, шо успело осесть в психике. Познание - не соприкосновение со светом, а танец с тенью, (отблеском, искажением)… 🫤