Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*— Отче, хочу сповідатися.
— П’єте?
— П’ю… Але може спочатку ви мене вислухаєте?*..![]()
Злоупотребляет он всегда.. а сегодня конкрррєтно нажрравсі..Вы злоупотребляешь?
Як його можна викинут отсюдова пока в запої чи шо оно там? 🤦♀️Злоупотребляет он всегда.. а сегодня конкрррєтно нажрравсі..![]()
А кракаділи до чого сняцца 🥱 мон
...а що я повинен сказати?..раз кажуть,мабуть так і єСерж! Пишуть шо на Конячому цибуля на опті по 10, що скажеш?
мало ли шо, например, ****** демпінгують, чи, я по 8 продам....а що я повинен сказати?..раз кажуть,мабуть так і є
...дякую, за пропозицію,у мене є своя😁мало ли шо, например, ****** демпінгують, чи, я по 8 продам.
Це ти повинен був сказати. ))) я не торгую...дякую, за пропозицію,у мене є своя😁
Та нашо..лежит там себе с краечку..похрапуе..Як його можна викинут отсюдова пока в запої чи шо оно там? 🤦♀️
...завтра починаю фасування, якщо треба, звертайтесь 😁Це ти повинен був сказати. ))) я не торгую
Под подъезд по 14 привозят.На вид вроде нормСерж! Пишуть шо на Конячому цибуля на опті по 10, що скажеш?
Монь, купить тебе сеточку лука..Доїв я вчора останню цибулИну. Откритий для пропозицій. 😋
Я возражаю! Это дискеминация прав пьющих людей!Як його можна викинут отсюдова пока в запої чи шо оно там? 🤦♀️
S-очку купі мнє. 140-ю. Рядную шистьорку. Сєточку нє надо.Монь, купить тебе сеточку лука..![]()
Жлоб ти Моня..но харізматічний кууурде.. як ото тебе жена терпе..S-очку купі мнє. 140-ю. Рядную шистьорку. Сєточку нє надо.![]()
Хорошая жена должна імєть тєрпєніє і тєрпєть імєніє.Жлоб ти Моня..но харізматічний кууурде.. як ото тебе жена терпе..![]()
![]()