Статус: Офлайн
Повідом.: 25052
Повідом.: 25052
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Данді?А кракаділи до чого сняцца
С чебуратором?..А кракаділи до чого сняцца ? монін
Безимьонні ?♀️ с мордой і зубищами...і фостомДанді?
Шошо?С чебуратором?..
Каже: Геннадієм Вашого майбутнього мужа будуть вєлічать
К новой сумочке, цена на которую кусаетсяА кракаділи до чого сняцца ? монін

Не хо ?Каже: Геннадієм Вашого майбутнього мужа будуть вєлічать
Тоже не хо ?К новой сумочке, цена на которую касается![]()
А в Бьєдронку с чєм ходіть? С авоськой??Тоже не хо ?
Оспадзя.. там сумкИ продаюцца фірменні , красніньки такі, с божой коровкой ?А в Бьєдронку с чєм ходіть? С авоськой??
Скажу большє - я навіть пакєт сохраніл с божой коровкой. Сувєнір із Любліна, замість гамнітікаОспадзя.. там сумкИ продаюцца фірменні , красніньки такі, с божой коровкой ?

І як вам Люблін вапще? ?Скажу большє - я навіть пакєт сохраніл с божой коровкой. Сувєнір із Любліна, замість гамнітіка![]()
Нє повєрітє - я там ні разу трєзвім нє біл. Катакомбі какіє-то помню, концтабір Майданєк помню, старе місто помню. Остальноє нє помню. До основной программі нє дожівав ?І як вам Люблін вапще? ?
А меня в жд кассах постоянно питались отправіть в Люблин, а мне надо било в Любін..Нє повєрітє - я там ні разу трєзвім нє біл. Катакомбі какіє-то помню, концтабір Майданєк помню, старе місто помню. Остальноє нє помню. До основной программі нє дожівав ?

А меня в жд кассах постоянно питались отправіть в Люблин, а мне надо било в Любін..
Плюнув и установив аплікацію..![]()