Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На то он и Монiчка,що пропустив.Єх, Монічка такой **** пропустив..![]()
Ну, мне-то простительно, меня вчера грипь свалив..а он що робив?..На то он и Монiчка,що пропустив.
Просто нагадаюНу от напримєр я гость століци нашой Родіни і зват мене для конспірації Васілій🥱 ну от тащі П -к і С-ь обіжено заманили мене на Троєщану навроді показат красоту . І шо я там видю скажіт? Сєрі прямоугольніки разной етажності? Поля с зайцами? Гопоту с района? А кушат шо і дє я буду? У шаурмячной чи жарьоними пельмєнямі?
Може якусь мiлфу заманив на котлетиНу, мне-то простительно, меня вчера грипь свалив..а он що робив?..![]()
Гарна мілфа котлети з собою принесе. Або на місці зробитьМоже якусь мiлфу заманив на котлети
...перекрутив на фарш???Може якусь мiлфу заманив на котлети
Да то уже занатто.Гарна мілфа котлети з собою принесе. Або на місці зробить
Саме те, що требаДа то уже занатто.
То ми у Пошляка запитаемо.Саме те, що треба
Я пойняла... помните он меня всьо заманював заманював а потом сдувся і тікат начав? А яка причина? Обична! Тьоща! Ахахахаха🥱То ми у Пошляка запитаемо.
Як Вм це визначили, якщо не знаєте, де вона знаходиться?НЕ знаю шо це но похоже на обичний троєщанський пейзаж 🤷♀️ Це я отето доллжна фоткат?
у Харламова (прости за отсылку) была хорошая миниатюрка-песня "а я хочу сибаса" ......а що робити?..до речі, я у тебе питав,що з сібасом робити?
...чомусь я не здивований😁у Харламова (прости за отсылку) была хорошая миниатюрка-песня "а я хочу сибаса" ...
довольно смешно, посмотри при случае ...
А шо то за Собор парижской богоматери вдалі віднеться?..Просто нагадаю
...так то Саксонія,там такі церквиА шо то за Собор парижской богоматери вдалі віднеться?..![]()
![]()
Та то ж відомий троєщанський собор ім. Святої ЕльбиА шо то за Собор парижской богоматери вдалі віднеться?..![]()
![]()