Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

...а що робити?..до речі, я у тебе питав,що з сібасом робити?Ето из серії , навіщо у шибе літака ота крихітна дюрочка?..![]()
Карантин на лавке.Так шо утро не доброе....у нас +13 і пройшов дощ,доброго ранку. Хотів відео голої тітки з твітера запостить,форум не пропускає?♂️
...зальотна публіка мандавошєк нанесла?♂️Карантин на лавке.Так шо утро не доброе.
Когда будешь парить смотри что бы тебя ястреб не съел.*А ведь так хочется стать белой чайкой. Парить навстречу морскому ветру. И ****ь на всё. ****ь. На всё...*
От одразу відно шо на море нікада не жив..Когда будешь парить смотри что бы тебя ястреб не съел.

Ну, если філе, то я би его посмажив у клярі.....а що робити?..до речі, я у тебе питав,що з сібасом робити?

На то он и Монiчка,що пропустив.Єх, Монічка такой **** пропустив..![]()
Ну, мне-то простительно, меня вчера грипь свалив..а он що робив?..На то он и Монiчка,що пропустив.

Просто нагадаюНу от напримєр я гость століци нашой Родіни і зват мене для конспірації Васілій? ну от тащі П -к і С-ь обіжено заманили мене на Троєщану навроді показат красоту . І шо я там видю скажіт? Сєрі прямоугольніки разной етажності? Поля с зайцами? Гопоту с района? А кушат шо і дє я буду? У шаурмячной чи жарьоними пельмєнямі?
Може якусь мiлфу заманив на котлетиНу, мне-то простительно, меня вчера грипь свалив..а он що робив?..![]()
Гарна мілфа котлети з собою принесе. Або на місці зробитьМоже якусь мiлфу заманив на котлети
...перекрутив на фарш???Може якусь мiлфу заманив на котлети