Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...був у 19 му в Нью-Йорку, на Таймс Сквер ,у маку ,стіни пофарбовані масляною фарбою,столи масні,бутери несвіжі,гірше дешевого гантеля,досі здригаюся,коли вспоминаю

...був у 19 му в Нью-Йорку, на Таймс Сквер ,у маку ,стіни пофарбовані масляною фарбою,столи масні,бутери несвіжі,гірше дешевого гантеля,досі здригаюся,коли вспоминаю
Приблизно те саме говорила моя дружина коли поїхала у 22-му туди за програмою U4U.
У нас трохи інакше. Я коли зупиняюсь у дорозі і бачу Мак а поруч "Біляші від Галини", то піду у Мак.

Останнє редагування:
Я, кроме харьковских, в других не была. Отвращения не было. 😊
Да ещё разные хэппи-милки с игрушками, внук собирал.

...да,ще помню якісь обов'язкові черстві коржики з мерзотним кленовим сиропом у ранковому меню

Приблизно те саме говорила моя дружина коли поїхала у 22-му туди за програмою U4U.
У нас трохи інакше. Я коли зупиняюсь у дорозі і бачу Мак а поруч "Біляші від Галини", то піду і Мак.
Луччій Мак у Поланду. Наш на почьотному второму місті, ага🤷‍♀️

Ну так, посидіти там майже ніде. Нарід бере з собою додому.
В моей Маринелле я еще и выбираю стол. :)
Бывает, раз 5 примерюсь, пока окончательно сяду.
А там и пицца готова.

Ніт..... Але однією піццею можна нажратися!
Патаму шо там 1кг тєста і трохи нАчинки 🤷‍♀️ як бабці под тєсто піііво пить собрались я хз. С таким же успєхом можна под бутерброда його хльобать

Назад
Зверху Знизу