Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Перекус після якого не будеш ригати і дристати....що ви в ньому знайшли?
Приблизно те саме говорила моя дружина коли поїхала у 22-му туди за програмою U4U....був у 19 му в Нью-Йорку, на Таймс Сквер ,у маку ,стіни пофарбовані масляною фарбою,столи масні,бутери несвіжі,гірше дешевого гантеля,досі здригаюся,коли вспоминаю
Я, кроме харьковских, в других не была. Отвращения не было. 😊...був у 19 му в Нью-Йорку, на Таймс Сквер ,у маку ,стіни пофарбовані масляною фарбою,столи масні,бутери несвіжі,гірше дешевого гантеля,досі здригаюся,коли вспоминаю
...вітрина Америки в УкраїніЯ, кроме харьковских, в других не была. Отвращения не было. 😊
Да ещё разные хэппи-милки с игрушками, внук собирал.
Как появились пиццерии, ажиотаж с Маками упал. 😊...вітрина Америки в Україні
Луччій Мак у Поланду. Наш на почьотному второму місті, ага🤷♀️Приблизно те саме говорила моя дружина коли поїхала у 22-му туди за програмою U4U.
У нас трохи інакше. Я коли зупиняюсь у дорозі і бачу Мак а поруч "Біляші від Галини", то піду і Мак.
Буфет наше фсьоКак появились пиццерии, ажиотаж с Маками упал. 😊
Никогда не заходила. Там пиво наливают? 😊Буфет наше фсьо![]()
Ніт..... Але однією піццею можна нажратися!Никогда не заходила. Там пиво наливают? 😊
У нас есть между моим домом и церквою.Буфет наше фсьо![]()
А ще ви не уявляєте які ввчорі черги у БуфетНикогда не заходила. Там пиво наливают? 😊
Дурне сало без хліба, а піца без пива.Ніт..... Але однією піццею можна нажратися!
Ну так, посидіти там майже ніде. Нарід бере з собою додому.У нас есть между моим домом и церквою.
Но там вроде сидеть негде.
Народ или одну лавку на улице делит, или возле стола стоит.
Значит, вкусно.А ще ви не уявляєте які ввчорі черги у Буфет![]()
Сытно.Значит, вкусно.
В моей Маринелле я еще и выбираю стол.Ну так, посидіти там майже ніде. Нарід бере з собою додому.
Патаму шо там 1кг тєста і трохи нАчинки 🤷♀️ як бабці под тєсто піііво пить собрались я хз. С таким же успєхом можна под бутерброда його хльобатьНіт..... Але однією піццею можна нажратися!