Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А труба для ричага?...а я виписав отакий ключ,ремонтувати оті диски
![]()
...пишуть, що він ударнийА труба для ричага?
"Заліжеш" гайкі. Це я з висоти свого гуманітарного досвіду так бачу....пишуть, що він ударний
"Заліжеш" гайкі. Це я з висоти свого гуманітарного досвіду так бачу.
Ключ рожковий. Був би накідной, то і питаннь не було.![]()
...тут товщина губок мабуть 20мм,навряд залижуться,хоча труба,мабуть краще

...накидний добра річ ,не спорю,але не завжди є можливість ним працюватиКлюч рожковий. Був би накідной, то і питаннь не було.
Щас польській гурман ззість отих рибов і подтвєрдіт.![]()
Кстаті да. Возьму смєлость порекомендувать щє головку. Буде не зайвою....накидний добра річ ,не спорю,але не завжди є можливість ним працювати
...думаю ми обійдемося рожком,брав у приятеля подібний,"танковий"бризнули ВДшкой гайку,обстукали,з трубою,пішла нормальноКстаті да. Возьму смєлость порекомендувать щє головку. Буде не зайвою.
...у мене 55 є ,тепер і 60?От чесна.. самий дужий ключ шо бачив, коли в автомайстерні працював то був 36.. а тут 60.....да там труба повинна бути 3 метру..
..а бити по нажендю...то остатня річ..
![]()
Діскі всі випуклиє? Бо якщо є впУклиє, то бєз головкі - ОЙ....думаю ми обійдемося рожком,брав участь приятеля подібний,"танковий"бризнули ВДшкой гайку,обстукали,з трубою,пішла нормально
Моня, та вона буде коштувати як пів трахтуру..Кстаті да. Возьму смєлость порекомендувать щє головку. Буде не зайвою.

...ти не зрозумів, там гайкою прикручується стійка робочого органу, тобто диска,Вовік приїде з поля, зфотографуюДіскі всі випуклиє? Бо якщо є впУклиє, то бєз головкі - ОЙ.
На двісті гривень дешевше ключа. Алеж потрібна річ. Я поганого нє посовєтую.Моня, та вона буде коштувати як пів трахтуру..![]()
Ок....ти не зрозумів, там гайкою прикручується стійка робочого органу, тобто диска,Вовік приїде з поля, зфотографую
А крутити її чим?.На двісті гривень дешевше ключа. Алеж потрібна річ. Я поганого нє посовєтую.