Статус: Офлайн
Повідом.: 16193
Повідом.: 16193
+-.дядя Том в хижине?
чи ещё темнее?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
+-.дядя Том в хижине?
чи ещё темнее?
Діскотєка. Як передискує, в тих місцях, де поруч є ручєй який, треба з МД походить.![]()
...Вовік дискує
...немає тут нічого, степДіскотєка. Як передискує, в тих місцях, де поруч є ручєй який, треба з МД походить.
Дуже багато води просто зникло. Я дивився через Гуглмапс і прозрівав. Годов с дві-три тищі назад у Київській області були повноводні річки. А на зараз позалишались деінде ручейкі од них і озьоркі....немає тут нічого, степ
Ну наконец то это это забытое слово-возглас под савиньенчик дэ Франсэ.Абєєєд..![]()
![]()
Та які 2-3 тищі? Ще у 1600-1800х по рєчках корабліками плаввли, якихсь салмонов ловили і т д... а щас школьнік перепливе і не захекаєцця... ☹Дуже багато води просто зникло. Я дивився через Гуглмапс і прозрівав. Годов с дві-три тищі назад у Київській області були повноводні річки. А на зараз позалишались деінде ручейкі од них і озьоркі.
Вотжежхад.Абєєєд..![]()
![]()
А труба для ричага?...а я виписав отакий ключ,ремонтувати оті диски
![]()
...пишуть, що він ударнийА труба для ричага?
"Заліжеш" гайкі. Це я з висоти свого гуманітарного досвіду так бачу....пишуть, що він ударний
"Заліжеш" гайкі. Це я з висоти свого гуманітарного досвіду так бачу.
Ключ рожковий. Був би накідной, то і питаннь не було.![]()
...тут товщина губок мабуть 20мм,навряд залижуться,хоча труба,мабуть краще

...накидний добра річ ,не спорю,але не завжди є можливість ним працюватиКлюч рожковий. Був би накідной, то і питаннь не було.
Щас польській гурман ззість отих рибов і подтвєрдіт.![]()
Кстаті да. Возьму смєлость порекомендувать щє головку. Буде не зайвою....накидний добра річ ,не спорю,але не завжди є можливість ним працювати
...думаю ми обійдемося рожком,брав у приятеля подібний,"танковий"бризнули ВДшкой гайку,обстукали,з трубою,пішла нормальноКстаті да. Возьму смєлость порекомендувать щє головку. Буде не зайвою.