Статус: Офлайн
Повідом.: 16193
Повідом.: 16193
Нє єм макарони.Чем сушишся..![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нє єм макарони.Чем сушишся..![]()
Мучноє.Эээ... А макароны мокрые?
Ты что употребляешь? Я в Чехии. Ликвидировать меня глупо и не интересно, да и сложно. Этой информацией обладают еще наверняка 100500 человек. Возможно, но об этом судить не тебе и не мне, я обладаю уникальной информацией, т.к. бывал во всяких *****х. Но я не знаю точно- Ти хизуєшся, що володієш цінною інфою
- обидві сторони моніторять інформпростір
- що треба зробити ********, щоб запобігти витоку?
- а якшо ти виклав інфу - ліквідувати тебе вже сенсу немає...
Десь так....ХАІ кажеш? Дивно , не подумав би...![]()
Ты что употребляешь? Я в Чехии. Ликвидировать меня глупо и не интересно, да и сложно. Этой информацией обладают еще наверняка 100500 человек. Возможно, но об этом судить не тебе и не мне, я обладаю уникальной информацией, т.к. бывал во всяких *****х. Но я не знаю точно
Так, ХАИ. С 95 по 2001ый. А шо?

Подозреваю, что полиглот - это от 10 до 25см и отношение к языкам не имеетАнджела полиглот, она все прекрасно понимает..![]()

Ой не дражні її друже..Только сказать не может)

Я кста теж..Нє єм макарони.

+Ви слушаца професіоналів будєтє, чи вас потом с взльоткі сошкрєбать?
Ой, мальчікі, так отето приятно 😳🤧Анжела, мы вас очень любим, поэтому и стараемся вас уберечь от необдуманных шагов. Пилотирование - это не ваше, ищите себе папика с лицензией пилота, если вам так нравится летать![]()
Было бы кого бояться ) Тем более в интернетеОй не дражні її друже..![]()
и под каким ты там кустом? невидно нихера ... )))Я, ночь, и фонаріки..![]()
![]()
До вятру захотєлось? Квіточки політ.Я, ночь, и фонаріки..![]()
![]()
Береги здоровье,с утра такие нагрузки.Дратуті. Іду сьодня ранкових мілфов пєрєсчітувать. Вчора було восьмеро. Сєкта. Пілатес з утяжелітєлямі робили.
...двойний квартет,мабуть їм керівник потрібенДратуті. Іду сьодня ранкових мілфов пєрєсчітувать. Вчора було восьмеро. Сєкта. Пілатес з утяжелітєлямі робили.