Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...всі ми трохи авіатори
Яж сєбє нє прінадлєжу. Государство на мєня сначала положило ***, а когда пріпєкло - глаз.Моня, ну нельзя же так, на ізнос..![]()
Йо...кокоджамбо....Йо..йо..
Як на таку красу не реагувати.Монін? а шо ота зельона жаба до мнє загризаєцця?
Я майку не вдягаю. Совмєщаю корисне з приємним. І потрєнілся, і позагоряв. Я вже як дядя Том на колір.О, Моня на трене..
дядя Том в хижине?Я майку не вдягаю. Совмєщаю корисне з приємним. І потрєнілся, і позагоряв. Я вже як дядя Том на колір.
+-.дядя Том в хижине?
чи ещё темнее?
Діскотєка. Як передискує, в тих місцях, де поруч є ручєй який, треба з МД походить.![]()
...Вовік дискує
...немає тут нічого, степДіскотєка. Як передискує, в тих місцях, де поруч є ручєй який, треба з МД походить.
Дуже багато води просто зникло. Я дивився через Гуглмапс і прозрівав. Годов с дві-три тищі назад у Київській області були повноводні річки. А на зараз позалишались деінде ручейкі од них і озьоркі....немає тут нічого, степ
Ну наконец то это это забытое слово-возглас под савиньенчик дэ Франсэ.Абєєєд..![]()
![]()
Та які 2-3 тищі? Ще у 1600-1800х по рєчках корабліками плаввли, якихсь салмонов ловили і т д... а щас школьнік перепливе і не захекаєцця... ☹Дуже багато води просто зникло. Я дивився через Гуглмапс і прозрівав. Годов с дві-три тищі назад у Київській області були повноводні річки. А на зараз позалишались деінде ручейкі од них і озьоркі.
Вотжежхад.Абєєєд..![]()
![]()