Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
1. Отжишь хуманітарій..Вопросов трі.
1. Шо ето на фото?
2. Нахуя там був пріклєян скотч.
3. Нашо тиє остаткі оттірать?

А не побелееь пластик?Спирт ізопропиловий
Не знаю. Зроби - узнаємо.А не побелееь пластик?
Там ток клей от ленти остался, а шкрябать, поцарапаю все нахрен.....може фєном спробувати розігріти,а потім зідрати?

Потикай в уголкє. Провєрь.А не побелееь пластик?
Істєрічка??Там ток клей от ленти остался, а шкрябать, поцарапаю все нахрен..
Пи унд Сі.. вродь как средство до миття шиб питается справіться..
Бу завтра окна мить, спробую..
В уголке может и не видно бить, а на площади , оч даже заметно..Потикай в уголкє. Провєрь.

Перфекціонист, несостоявщийся..Істєрічка??

Як робила я - встановила додаток Харківенергозбут (передаю через нього показники постійно). Одного разу помилилась і нарахували е@ейшу суму. В додатку знайшла звернення, попросила перерахувати, додала там же фото лічильника. Все окДратуті. А розкажіть, панове - як боротись з мінімальною часткою по таріфам опалення. Бо я взимку отсуцтвовал багато і нє жог в хатє тепло. А мінє нарахували мінімальную якусь частку.

Закрась кху ям.В уголке может и не видно бить, а на площади , оч даже заметно..![]()
Нє. Тут другой случай. По мінімальной часткє я їм винен надцать тищ. Ето уже с показаніямі лічильника. Тіпа, мєньше ніззя, похрєн шо хата порожня була і батареї прикручені.Як робила я - встановила додаток Харківенергозбут (передаю через нього показники постійно). Одного разу помилилась і нарахували е@ейшу суму. В додатку знайшла звернення, попросила перерахувати, додала там же фото лічильника. Все ок
І как сказал Омар Хайям,Закрась кху ям.
Спиртом спробуй. Тік спирта багато піде, якщо клею багато.Там не совсем скотч, какой-то клей термояд на самоклейке бил, от солнца задубел, и не сильно мокнет от химии..![]()
...і не ввовнутрь,на вікноСпиртом спробуй. Тік спирта багато піде, якщо клею багато.
Правильне зауваження....і не ввовнутрь,на вікно
Уж послала, так послала. )))))