Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Дратуті. А розкажіть, панове - як боротись з мінімальною часткою по таріфам опалення. Бо я взимку отсуцтвовал багато і нє жог в хатє тепло. А мінє нарахували мінімальную якусь частку.
Боюсь шо никак, :( бо в ету частку, скорее всего, входит отопление мест общего пользования.. ( фое, коридори, лестничние клетки)..:незнаю:

Ші-зофрєнія.
А як його освоїть? Вдруг у мєня талант, а я нє в курсі.

Боюсь шо никак, :( бо в ету частку, скорее всего, входит отопление мест общего пользования.. ( фое, коридори, лестничние клетки)..:незнаю:
Ніхуя. Мєста общого користування окремо. Там акцент на то, шо мєня сосєді обогрєвают. І пох, шо я взагалі живу в іншому мєстє і поприкручував кранИ на батареях.

Дратуті. А розкажіть, панове - як боротись з мінімальною часткою по таріфам опалення. Бо я взимку отсуцтвовал багато і нє жог в хатє тепло. А мінє нарахували мінімальную якусь частку.
Здихайся тієї хати, або посели циган чи впо

Кстати, как убрать остатки засохшего клея от скотча, с пластикового окна..🤔

...позвав приятеля,почепили плуга на "новий" трактор все працює з невеликими нюансами,тепер в сезон польові випробування,так що день вже пройшов не даремно, а після обіду планую покос трави на базі🤦‍♂️,так,що пане Норд не треба нам тут песісізму

Там не совсем скотч, какой-то клей термояд на самоклейке бил, от солнца задубел, и не сильно мокнет от химии..
IMG_20250616_114142_compress9.webp

Назад
Зверху Знизу