Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Де ти бачив собаку з ковбасой на шіе..Спиртом спробуй. Тік спирта багато піде, якщо клею багато.

А я так дивлю , у Монички послідовники з'явились..Ортефакт))
![]()

Ти клєй отчістіл? Лєнтяй.А я так дивлю , у Монички послідовники з'явились..![]()
Ооо.. прекраснейший вибор, коллега..Жопиздан. Гараж так гараж!
![]()

Не, но работаем над ентим..Ти клєй отчістіл? Лєнтяй.

Што? (с)А я так дивлю , у Монички послідовники з'явились..![]()
Синьою ізолентою?И кстати, придумал новий способ как припиздячить москитную сетку, так шоп красивенько било, а не ото криве одородло торчащее в усі бокі, як било до тего..![]()
Та тоже,гляжу, полюбляешь усякій хлам збирать тай зберегать..Што? (с)

Не..не.. текнолоджія..Синьою ізолентою?
..но ьо уже завтра.. надо сперва клей отчистіть..
Ти хлам з артефактами попередньої цівілізації не плутайТа тоже,гляжу, полюбляешь усякій хлам збирать тай зберегать..![]()

Позвать спеціально обучєнних людєй?И кстати, придумал новий способ как припиздячить москитную сетку, так шоп красивенько било, а не ото криве одородло торчащее в усі бокі, як било до тего..![]()
Ну гадость же... Лучше, конечно, чем Рогань, но в Чехии это лоу-енд, По акции 12 крон бутылка, дешевле воды
Фі..Моня.. етош не спортивно..Позвать спеціально обучєнних людєй?

Ну, не знаю..я в середине нулевих, с удовольствием его пил у баночках, правда темное..Ну гадость же... Лучше, конечно, чем Рогань, но в Чехии это лоу-енд,

Ну ламай. Хтош тєбє доктор.Фі..Моня.. етош не спортивно..![]()
?
Хз... Я сейчас темного Крусовице вообще не встречал в Чехии. Возможно, ты пил экпортное, и это многое объясняетНу, не знаю..я в середине нулевих, с удовольствием его пил у баночках, правда темное..![]()