Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ну, не так шоп вкорячил.. вкорячу я завтра етой хуйне бородатой, белорусской..сука фаховец ебаний..:банан3:
А я да, таки алень.. :збентежений:а ви Монечка таки да..:yahoo: я понял смисл твоих слов по поводу приложить каретки рядом..там со сторони тройника вилет оси каретки, ( относительно рами)..дет на 5 мм больше, и я не могу настроить переключение на большую звезду, хода механизма не хватает..:диявол: сука и в инете никто не акцентировал внимание на етом..:незнаю:
Кароч, я расстроен..и нажрався..

Ну, не так шоп вкорячил.. вкорячу я завтра етой хуйне бородатой, белорусской..сука фаховец ебаний..:банан3:
А я да, таки алень.. :збентежений:а ви Монечка таки да..:yahoo: я понял смисл твоих слов по поводу приложить каретки рядом..там со сторони тройника вилет оси каретки, ( относительно рами)..дет на 5 мм больше, и я не могу настроить переключение на большую звезду, хода механизма не хватает..:диявол: сука и в инете никто не акцентировал внимание на етом..:незнаю:
...казав же,не жмотись,купи інший

Студєнт, бля.

Шо там у тєбя. Турнєй, альтус, алівіо?

Пля Моня.. не бесите меня.. ток благодать по организьму растекаться начала.. там все шимано.. старенькое канеш, но шимано..
Шимано блін. Єсть пластіліновий турней, а єсть дєор полупрофі. :)

Шимано ты моя, шимано...

Так..рабовладелец.. не вумнічай.. хватит мне Монічкі..:D
...пане,ти забуваєш,що фермер не тільки агроном,а і трохи механік,ти думаєш,хто займається всією технікою, і далеко не оісапєтами🤦‍♂️😁

Назад
Зверху Знизу