Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Скушно єму.Зачем????
...у нас зараз *****ська срань летить, дуже високо,один за одним
Зараз буде не скушно....Наді мною, зазвичай, все і розпочинається...Скушно єму.
...у нас зараз *****ська срань летить, дуже високо,один за одним
От ток не тринди.. тиш сразу про ритм- гитару подумал, а не про акустику, тому и питав..Все, проїхали...Цьому анеку років двісті...Все зрозуміло - що показав, що мав на увазі, що отримав...

Ну, не так шоп вкорячил.. вкорячу я завтра етой ***не бородатой, белорусской..**** фаховец ****ий..Вкорячіл?

а ви Монечка таки да..
я понял смисл твоих слов по поводу приложить каретки рядом..там со сторони тройника вилет оси каретки, ( относительно рами)..дет на 5 мм больше, и я не могу настроить переключение на большую звезду, хода механизма не хватает..
**** и в инете никто не акцентировал внимание на етом..
...казав же,не жмотись,купи іншийНу, не так шоп вкорячил.. вкорячу я завтра етой ***не бородатой, белорусской..**** фаховец ****ий..
А я да, таки алень..а ви Монечка таки да..
я понял смисл твоих слов по поводу приложить каретки рядом..там со сторони тройника вилет оси каретки, ( относительно рами)..дет на 5 мм больше, и я не могу настроить переключение на большую звезду, хода механизма не хватает..
Кароч, я расстроен..и нажрався..
Студєнт, ***.Ну, не так шоп вкорячил.. вкорячу я завтра етой ***не бородатой, белорусской..**** фаховец ****ий..
А я да, таки алень..а ви Монечка таки да..
Кароч, я расстроен..и нажрався..
В скока карєтка встала? Злотувок 25-30?От ток
Каво?..лисапед?..не гони я его купил за дармо, а там реальная фірма....казав же,не жмотись,купи інший

48. Да мне не денех жалко.. а времени *****..В скока карєтка встала? Злотувок 25-30?
, + туташняя ****ая погода, каждий час на счету..
...ото дивись,почав колупатися,тепер це буде постійно, відкривай міні майстернюКаво?..лисапед?..не гони я его купил за дармо, а там реальная фірма..![]()
Це яка?Каво?..лисапед?..не гони я его купил за дармо, а там реальная фірма..![]()

Так..рабовладелец.. не вумнічай.. хватит мне Монічкі.....ото дивись,почав колупатися,тепер це буде постійно, відкривай міні майстерню

Пля Моня.. не бесите меня.. ток благодать по организьму растекаться начала.. там все шимано.. старенькое канеш, но шимано..Це яка?
Скінь фоткі навєсного, я подобосру трохі?
Цук.. повторюсь.. начнеш ти отопление или водопровод делать.Це яка?
Скінь фоткі навєсного, я подобосру трохі?