Статус: Офлайн
Повідом.: 43330
Повідом.: 43330

...ще один мєдвєжатнік😁
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...ще один мєдвєжатнік😁
У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!...ще один мєдвєжатнік😁
Ваши руки не для скуки?У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!
То те попался новодел типа закос под медвежатников..У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!
Анджела.. радость ви наша неземняцкая.. давайте поговорим про то шо вам теж цікаво,Та не кажіт... якійто філіал хозмага і стройки 🥱
Предлагаешь отот сарай сжечь?..нахер..
Лучше использовать не по дереву, а для металла..
Лудше ыспользовать савецкий шурупъЛучше использовать не по дереву, а для металла..![]()
Шот у ии очень приблизительное понимание назначение замка..
Ет сатря для чего..Лудше ыспользовать савецкий шурупъ![]()
Не важно! Главное уметь правильно вкрутить! Ты ж так всегда делаешь?Ет сатря для чего..![]()
Дєнющкі? 😳Анджела.. радость ви наша неземняцкая.. давайте поговорим про то шо вам теж цікаво,
ну окромя богатих вдовцов 80 летних....лично меня они ну ні як не збуджують..
![]()
Не важно! Главное уметь правильно вкрутить! Ты ж так всегда делаешь?
Почему нет.. можем поговорить об их отсутствии..Дєнющкі? 😳
Думаю з'їздить у Лозову, у депо