Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю з'їздить у Лозову, у депо
ніт, але туди кожен може зайти пообідати за недуже дорого....ти почесний залізничник?
...пару раз був у тій Лозовий,дуже далеко,і їсти не захочешніт, але туди кожен може зайти пообідати за недуже дорого.
...раз раніше не бачив,то і не переживай, їзди даліДобре, просто оставлю ето тут.. мош он таки оторвется от свого шмурдяка и заглянет на лавочку..
Вопрос, седня при чистке лисапеда увидел трошки побитую звездочку.. травму я не наносил 100%..
Звездочка, на удивление ровная, но такое чуйство шо в нее засовивали шот типа тонкой монтировки или арматури..через 180 градусов, такая же херня..
Внимание вопрос..нахуя?..
Они таким нехитрим способом питались педали открутить?..![]()
![]()
![]()
Да я и не переживаю вовсе, мне просто интересно, зачем?.....раз раніше не бачив,то і не переживай, їзди далі
...у мене на агрегатах є ланцюгові приводи,але такого не бачив🤦♂️Да я и не переживаю вовсе, мне просто интересно, зачем?..
Так, далекувато, але непогане містечко. був разів 4-5....пару раз був у тій Лозовий,дуже далеко,і їсти не захочеш
То так нада. Нє парся.Да я и не переживаю вовсе, мне просто интересно, зачем?..
Думаю з'їздить у Лозову, у депо
Вапще не понра 🤷♀️Так, далекувато, але непогане містечко. був разів 4-5.
Пасиб..То так нада. Нє парся.
Тройнічок, правда, подуставший. Но єслі ланцюг нє проскакує, то катайся. Бо нова сістєма на ростянутом ланцюгє працювать не буде.
На пєсчаний кар'єр - два чєловєка......На разнарядку..![]()
...на зарядку, становісь!