Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
1746719503628.webp
+
1746719535159.webp
...ще один мєдвєжатнік😁

...ще один мєдвєжатнік😁
У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!

У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!
Ваши руки не для скуки?

То те попался новодел типа закос под медвежатников..:незнаю::рл:
у меня есть 2 реальние истории из жизни про настоящих медвежатников в биту..одна история приключилась именно с моей семьей.. я мош даже уже здесь рассказивал..

Та не кажіт... якійто філіал хозмага і стройки 🥱
Анджела.. радость ви наша неземняцкая.. давайте поговорим про то шо вам теж цікаво, :незнаю:
ну окромя богатих вдовцов 80 летних..:збентежений:..лично меня они ну ні як не збуджують..:D

Вопрос, к нашему уклонисту от Черноморки имеется..:збентежений:

Анджела.. радость ви наша неземняцкая.. давайте поговорим про то шо вам теж цікаво, :незнаю:
ну окромя богатих вдовцов 80 летних..:збентежений:..лично меня они ну ні як не збуджують..:D
Дєнющкі? 😳

Де Пошляк ёлкала-палкала.. он нужен як експерт по ласікам..:кінь2:

Назад
Зверху Знизу