Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хз. С фєном шолі прєдлагаєш пройтісь?Ну, раньше его запекали, как и краску.., но я давно уже не в теме..
Та я жартую..феном у тя багажник полосатим станет..Хз. С фєном шолі прєдлагаєш пройтісь?

Там надо как ногти, сразу всю площадь запекать, и лак специальний, а если ти в балончике покупал, то там и запекать нечего..Та я жартую..феном у тя багажник полосатим станет..![]()

...ЧипсКот ашпе красава..![]()
Усе похуЮ. )))В маЮ.
Я оце представляю просто... приглаша меня допустім троєщанський казанова у гості чая попить с колбасой... ну і показує кватєру канєш... каже " а це спальня Анжелочка, присажуйтесь бітте на крОвать" і льохким двіженієм руки смахує оттудова недокрашений бампер от ланоса якого, завоськаний балончик, тряпкИ, потом клійонку і газетку... романтІк?Анджела, поговоріте с нами..
Ваше молчание настораживает..( в далеке слишно шуршание оселка по лезвію топора)..![]()
Ну, про ковбасу то ви замечталісь, а все остальное вполне може бить..Я оце представляю просто... приглаша меня допустім троєщанський казанова у гості чая попить с колбасой... ну і показує кватєру канєш... каже " а це спальня Анжелочка, присажуйтесь бітте на крОвать" і льохким двіженієм руки смахує оттудова недокрашений бампер от ланоса якого, завоськаний балончик, тряпкИ, потом клійонку і газетку... романтІк?

...іщо й воніща небось як у гаражуНу, про ковбасу то ви замечталісь, а все остальное вполне може бить..![]()
Я так мишлю, шо он трошкі сгуща краскі.....іщо й воніща небось як у гаражу
.. для калоріту..
Отпугує?Я так мишлю, шо он трошкі сгуща краскі.... для калоріту..
![]()
Ну трошкі умєю канєш... і пєсню яку красіву спєть могу ще... ну і так, по мелочі ? спорт - це не мойо вапще...хотя спрорсмени нравляться канєш...Анджела, а ви умеете рісовать..![]()
Стесняцца..?Отпугує?
Це навроді так розказує шоб я представляла якуто смєсь гаража і сарая, а там - двожец який?Стесняцца..?
А я рісую, як раній Пікассо,Ну трошкі умєю канєш... і пєсню яку красіву спєть могу ще... ну і так, по мелочі ? спорт - це не мойо вапще...хотя спрорсмени нравляться канєш...

, помню ближе к середине книги воспиталка нас тупо приводила в библиотеку, и все слушали мой пересказ..