Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Анджела, поговоріте с нами..:збентежений::rolleyes:
Ваше молчание настораживает..( в далеке слишно шуршание оселка по лезвію топора)..:цехф:

20250424_191210.webp

...солодка парочка

Та я жартую..феном у тя багажник полосатим станет..:D
Там надо как ногти, сразу всю площадь запекать, и лак специальний, а если ти в балончике покупал, то там и запекать нечего..:увага::D

Анджела, поговоріте с нами..:збентежений::rolleyes:
Ваше молчание настораживает..( в далеке слишно шуршание оселка по лезвію топора)..:цехф:
Я оце представляю просто... приглаша меня допустім троєщанський казанова у гості чая попить с колбасой... ну і показує кватєру канєш... каже " а це спальня Анжелочка, присажуйтесь бітте на крОвать" і льохким двіженієм руки смахує оттудова недокрашений бампер от ланоса якого, завоськаний балончик, тряпкИ, потом клійонку і газетку... романтІк🥱

Я оце представляю просто... приглаша меня допустім троєщанський казанова у гості чая попить с колбасой... ну і показує кватєру канєш... каже " а це спальня Анжелочка, присажуйтесь бітте на крОвать" і льохким двіженієм руки смахує оттудова недокрашений бампер от ланоса якого, завоськаний балончик, тряпкИ, потом клійонку і газетку... романтІк🥱
Ну, про ковбасу то ви замечталісь, а все остальное вполне може бить..:D:цехф:

Анджела, а ви умеете рісовать..:збентежений:

Ну іли мош на какіх струментах музикальних лабаете..:збентежений:
нерви не в счет..:rolleyes:

Анджела, а ви умеете рісовать..:збентежений:
Ну трошкі умєю канєш... і пєсню яку красіву спєть могу ще... ну і так, по мелочі 😳 спорт - це не мойо вапще...хотя спрорсмени нравляться канєш...

Назад
Зверху Знизу