Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ну трошкі умєю канєш... і пєсню яку красіву спєть могу ще... ну і так, по мелочі 😳 спорт - це не мойо вапще...хотя спрорсмени нравляться канєш...
А я рісую, як раній Пікассо,:іржач:
голос тоже есть, слуха нема..:D
Зато рассказчик я со стажем.. ( про сказочніка промолчу)..:D
А если серьезно.. помню в 1 классе нас водили в библиотеку мин 30 ходу.. а я однокласснікам, по дороге рассказивал * Страну багрових туч*..:D, помню ближе к середине книги воспиталка нас тупо приводила в библиотеку, и все слушали мой пересказ..:рл::D

Я так думаю, шо Димоксу уже к плакату * це ХФ*, надо сделать смайлік * це лавочка*..:D

Ге ображайте Анджелу.. бо вона прийде до вас у снах, і буіте ви пригать с шестом через паркан..:D:цехф:
Тю на Вас. Я ж своїми очима бачив, як вона стрибала у ширину. Це було сторінок 7-8 тому

А де наш ґуманітарій, пішов кришку баґажніка ставити, але не пам'ятае на якому гребешку був торсіон?..:зуби:

Я оце представляю просто... приглаша меня допустім троєщанський казанова у гості чая попить с колбасой... ну і показує кватєру канєш... каже " а це спальня Анжелочка, присажуйтесь бітте на крОвать" і льохким двіженієм руки смахує оттудова недокрашений бампер от ланоса якого, завоськаний балончик, тряпкИ, потом клійонку і газетку... романтІк🥱
Шото ви Анжела расфантазіровалісь. У мене цельноє полє в 50 мєтрах от дома. Вєлком на травічку, шоб нічо нє смахівать з крОваті.

Назад
Зверху Знизу