Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення

IMG_20250131_085705_117.jpg
до

Интересен привод переключения..:збентежений:

В Чили придумали велосипеды со встроенной антивор-системой 🚴

Велик от Yerka представляет из себя замок на колесах: он крепится к забору или столбу самим корпусом

В Чили придумали велосипеды со встроенной антивор-системой 🚴

Велик от Yerka представляет из себя замок на колесах: он крепится к забору или столбу самим корпусом
Я пожлобілся і нє купіл похожий. Складний вєл с рамой класічєскій трикутник. Сама рама розбиралась. Можна було отак пристьогувать. Але в мене вже був десяток вєлов і щє один не було дє дєржать.

Я пожлобілся і нє купіл похожий. Складний вєл с рамой класічєскій трикутник. Сама рама розбиралась. Можна було отак пристьогувать. Але в мене вже був десяток вєлов і щє один не було дє дєржать.
...складані треба брати,вони місця менше займають,у мене в отрочестві був Салют складаний

...складані треба брати,вони місця менше займають,у мене в отрочестві був Салют складаний
Єслі по-чєсноку, то всьо завісіт от того, для чого той вєл нужен. У мня єсть шоссєр, складнік, шість мтб-шек і пара ситібайков.

Єслі по-чєсноку, то всьо завісіт от того, для чого той вєл нужен. У мня єсть шоссєр, складнік, шість мтб-шек і пара ситібайков.
...мабуть так, але мова йшла про вільне місце і компактність

Щє намагаюсь собрать до кучі бмх. Но там заднєє колесо коштує, як самольот. На ньому у мєня і затик.

Назад
Зверху Знизу