Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Де, на унитазе?.Яб там жил.

Пля..шо ви едите с утра?..один жить в сортире собрался..другой не знает чем в туалете заняться......а мені не зайшло і навіть не уявляю, чим би міг там займатися

так само.....а мені не зайшло
Поздно оправдиваться... *у меня все ходи записани*..так само..
ЗІ. Я про Німеччину...

...ми дозволимо тобі посидіти на тому горшку,тільки не заздри?Поздно оправдиваться... *у меня все ходи записани*..![]()
Під час процесу миття......ми дозволимо тобі посидіти на тому горшку,тільки не заздри?
Только обещаете.....ми дозволимо тобі посидіти на тому горшку,тільки не заздри?

Меня, как сантехника, ето вообще никак не пугает..Під час процесу миття...

...а мочу з каналії на смак куштував??Меня, как сантехника, ето вообще никак не пугает..![]()
Зачем?.....а мочу з каналії на смак куштував??

...ти несправжній сантехнік,повинно на морду хлюпнути з якогось дірявого лежака?Зачем?..![]()
Так етого скок завгодно било.....ти несправжній сантехнік,повинно на морду хлюпнути з якогось дірявого лежака?

...я не сантехнік,але колись у підвалі багатоповерхівки окропило...Так етого скок завгодно било..![]()
Шо ти там робив, маньяк.....я не сантехнік,але колись у підвалі багатоповерхівки окропило...

...мені,як підприємцю, багато чого в житті довелося робити?Шо ти там робив, маньяк..![]()
А шо такова.Де, на унитазе?.![]()