Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И куда его прилепить?..Интересно, такое колесо будет легче спиздить с пристегнутого велосипеда?
...тачку зробитиИ куда его прилепить?..![]()
...у юності була знайома з такими очима,брунетка правда,до речі Анжела звали🤦♂️
Я пожлобілся і нє купіл похожий. Складний вєл с рамой класічєскій трикутник. Сама рама розбиралась. Можна було отак пристьогувать. Але в мене вже був десяток вєлов і щє один не було дє дєржать.В Чили придумали велосипеды со встроенной антивор-системой 🚴
Велик от Yerka представляет из себя замок на колесах: он крепится к забору или столбу самим корпусом
...складані треба брати,вони місця менше займають,у мене в отрочестві був Салют складанийЯ пожлобілся і нє купіл похожий. Складний вєл с рамой класічєскій трикутник. Сама рама розбиралась. Можна було отак пристьогувать. Але в мене вже був десяток вєлов і щє один не було дє дєржать.
Єслі по-чєсноку, то всьо завісіт от того, для чого той вєл нужен. У мня єсть шоссєр, складнік, шість мтб-шек і пара ситібайков....складані треба брати,вони місця менше займають,у мене в отрочестві був Салют складаний
...мабуть так, але мова йшла про вільне місце і компактністьЄслі по-чєсноку, то всьо завісіт от того, для чого той вєл нужен. У мня єсть шоссєр, складнік, шість мтб-шек і пара ситібайков.
Тогда да. У мене складнік Дєсна. Сам малєнькій, а вєсіт кіл 18. Я його і не беру на покатацца....мабуть так, але мова йшла про вільне місце і компактність
Так продай половину и купи колесо..Щє намагаюсь собрать до кучі бмх. Но там заднєє колесо коштує, як самольот. На ньому у мєня і затик.
Обозрєнія. В Лондоні. Должно хватіть.Так продай половину и купи колесо..![]()
В мартє норот задумаєцца про вєлікі, тогда може. Щас трі стоіть на продаже. Глухо.Так продай половину и купи колесо..![]()
Тю, так треба продавати там, де вже березень...Во В'єтнамє...Чи аналогічне...В мартє норот задумаєцца про вєлікі, тогда може. Щас трі стоіть на продаже. Глухо.
...причепи електромотор,повинні брати крашеВ мартє норот задумаєцца про вєлікі, тогда може. Щас трі стоіть на продаже. Глухо.
Или пакетик белого порошка.....причепи електромотор,повинні брати краше
Соду?Или пакетик белого порошка..![]()