Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
20241116_173749.webp

...англійський обід

Ще казав, занеси хочь шось на хф.. (чем більш, тем лучш)..тай мели шо хочь.. поки тя не випилять *****..:любов::D

Пані Анджела,Ви себе вже вигадали байку котру я мусе поведать..:кручусь::збентежений:

Я вже ситий, помитий, усім ****юлей роздав.. тому я готовий шаліть..( сук, забув як то рідной мовой..:збентежений:). Бо шалунек польской, то опалубка..:плачу:

Та я вам шо уборщіця?? ??
Ето било самое малое, шо я слишал, :D
При етом приходил к бабуле( как ми ее називали), мил ей поли в квартире, еще и на лестничной клетке.. и вислушивал сколько раз она юльку, а потом порошенко обплевала в телевизоре..
Правда, когда ми ей повесили плазму, в зоне постоянного риска остался ток петя..:D

Ето било самое малое, шо я слишал, :D
При етом приходил к бабуле( как ми ее називали), мил ей поли в квартире, еще и на лестничной клетке.. и вислушивал сколько раз она юльку, а потом порошенко обплевала в телевизоре..
Правда, когда ми ей повесили плазму, в зоне постоянного риска остался ток петя..:D
...ти був зразковим онуком?

...ти був зразковим онуком?
Серж.. ну включи соображалку..:D
Какой онук.. ми так мою маман с ее невесткой називали..:D
Она собирала сплетни про всех вокруг ..ей било скушно..а бабця она била активная, 7/8 км по району навернуть ей било шо те кавки попить..плетому я и предлагал ей нерамтраченную енергию куда девать..:D

Назад
Зверху Знизу