Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...оце ти попав,чувак?♂️
- папа , мама... Я беременная.....оце ти попав,чувак?♂️

Тока пионєром, и то чуть не вігналі.Ану признавайтесь, кто из вас бил коммунякой..![]()
Меня из комсомола вигнать хотели..Тока пионєром, и то чуть не вігналі.

У нас в классе тока два комсомольца билі, дети учителей.Меня из комсомола вигнать хотели..
Ти шо пятно на всю жисть..![]()
Не ти шо.. я бил трошки упоротий..ну так удобно било, хтош на комсомольца то подумает..У нас в классе тока два комсомольца билі, дети учителей.

Било дело.. всегда пер против течения..Бунтарь.![]()

Старий?.У нас тоже кот пропал. Уже 3+ дня ищем.![]()
Вроде, нет. Прибился, приютили - в 22-м кто-то бросил. Красавец пушистый, аристократ Маркиз.Старий?.

Кастрированний?..Вроде, нет. Прибился, приютили - в 22-м кто-то бросил. Красавец пушистый, аристократ Маркиз.![]()

Скжіть йому, що він відстав від життя. Ще заборонили мати дітей (вже наявних відбирають) і дихати (інакше - штраф)Слуште.. е зовсім зерьозне питанько..
Коллега десь тиждень тому кинув залепуху, за то шо прийняли закон забороняющий тримати в господарстві птахів.. тобто курей, гусів, індичек.. та по закінченю війни ще 10 років.. що воно верзе..
Я такого гівга щось ніде не бачив..
За дрова чув.. алеш.. то таке..того депутата його родичи у городі і закопають..а ось за малих тварин, не зрозуміло..![]()
...****,чого тільки *****ня не придумає,аби посіяти смуту в українців?♂️Слуште.. е зовсім зерьозне питанько..
Коллега десь тиждень тому кинув залепуху, за то шо прийняли закон забороняющий тримати в господарстві птахів.. тобто курей, гусів, індичек.. та по закінченю війни ще 10 років.. що воно верзе..
За дрова чув.. алеш.. то таке..того депутата його родичи у городі і закопають..а ось за малих тварин, не зрозуміло..![]()
Раз про це не писали на хф то такого не може буть. Аксіома?Слуште.. е зовсім зерьозне питанько..
Коллеге большой привет лично от меня )Слуште.. е зовсім зерьозне питанько..