4000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...спав майже весь день,такого не помню з німецької евакуації,прости господі,що вспомнив

У нас первий кот прожил 13 лет, взяли совсем крохой, на ладошке умещался..потом вимахала кабаняка под 12 кил.. пузо по полу волочилось..противний и хитрий бил.. ну как и его хозяин..:D
А потом спригнул с балкона ( 1 етаж ) и ушел умирать..:плачу:, ет я уже позже понял, когда профільние форуми читать начал..а тогда оббегал пол района, искал его.. он же никода улици то и не видел..думал за птичкой на старости лет, погнался..:незнаю:

У нас первий кот прожил 13 лет, взяли совсем крохой, на ладошке умещался..потом вимахала кабаняка под 12 кил.. пузо по полу волочилось..противний и хитрий бил.. ну как и его хозяин..:D
А потом спригнул с балкона ( 1 етаж ) и ушел умирать..:плачу:, ет я уже позже понял, когда профільние форуми читать начал..а тогда оббегал пол района, искал его.. он же никода улици то и не видел..думал за птичкой на старости лет, погнался..:незнаю:
...ти помниш свого першого кота...я скільки живу,весь час були коти...взагалі не уявляю життя без них

...ти помниш свого першого кота...я скільки живу,весь час були коти...взагалі не уявляю життя без них
Ето уже били осознанние..лично випестованние и любимие, как дети.. :збентежений:
А самий первий, бил Коксик.. мне его девченки в институте подарили.. сорванец бил еще тот..:клас:
Но, Дед.. падло.. занес его..:плачу: не любил он животних..:збентежений:

Ето уже били осознанние..лично випестованние и любимие, как дети.. :збентежений:
А самий первий, бил Коксик.. мне его девченки в институте подарили.. сорванец бил еще тот..:клас:
Но, Дед.. падло.. занес его..:плачу: не любил он животних..:збентежений:
Це той дід, який червонці направо-наліво роздавав?

Це той дід, який червонці направо-наліво роздавав?
Ну...:рл:
Когда Бабуля била в розуме, у них било 4 кошек/котов, ч хз.. :D
Когда сестра приносила хоть щенка, хоть кошеня, первая реакция деда була..
- оце треба занести..:(
А как Бабуля заболела, так осталась ток собака , чуть больше кабиздошки, с якорной цепью на шее и кроме меня ее никто не кормил..:незнаю:

Внуков любил, вас и сестру?
Безумно..Бабулю еще любил.. даже когда ему предложили ее госпитализировать, он отказался.. страдал канеш, :незнаю:
очень страшно смотреть когда любимий тебе человек медленно превращается в овощь , но не ти не хваленая советская медицина нихрена сделать не могут, тем более шо он отказ подписал,
он ее Любил..и ухаживал за не до самой смерти..

у мене теж. скільки їх було і не пам'ятаю уже всіх. а є такі що запали в душу. колись пригрів рижого старого-престарого кота. він і їв уже з трудом, з чотирьох кликів залишився лише один... місце йому знайшов у літній кухні, там топилось у зимку.... а у березні 22-го його хтось вбив. він приповз з розрубаним животом. я лишу руку йому під голову положив а він у глаза дивиться.... а що я можу зробити?... так і помер. суки їобані!!!

IMG_20220308_114048.webp

у мене теж. скільки їх було і не пам'ятаю уже всіх. а є такі що запали в душу. колись пригрів рижого старого-престарого кота. він і їв уже з трудом, з чотирьох кликів залишився лише один... місце йому знайшов у літній кухні, там топилось у зимку.... а у березні 22-го його хтось вбив. він приповз з розрубаним животом. я лишу руку йому під голову положив а він у глаза дивиться.... а що я можу зробити?... так і помер. суки їобані!!!

IMG_20220308_114048.jpg
...теж було принаймні троє тварин,яких подібним чином вбили сусіди,і головне ,нічого не скажеш,бо буде відповідь,що брав курчат,чи ще шось,чи просто не хочу,щоб коти ходили по моїй території

Назад
Зверху Знизу