Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну от і як можна було вірить? ?♀️Так він мудаком був завжди
...а ти не допоміг жінкам,от же кавалєр....Помню, канопе стало ненужним..
Кто-то отписался..
Приехала семья.. папа -жлоб, мама и дочка..
Так канопе виносили мама с дочкой , а папаша руководил..![]()
Наблюдательний, сук.....а ти не допоміг жінкам,от же кавалєр....
, да меня спина скрутила.., я еле по дому ползал..
...мабуть лежав на незручному канопе, от і зкрутила?♂️?Наблюдательний, сук.., да меня спина скрутила.., я еле по дому ползал..
![]()
Я придумал название, хочу запатентовать, шоб быть правообладателем и получать роялти - хоббифакинг!! Давайте вместе придумаем правила и внесём их в Олимпийский комитет!Что такое хоббихорсинг?
Еще помню какой-то щастливой мамочке несколько мешков шариков для детского бассейна подарил..
Да много чего..
А, зачем я ето все рассказиваю?..![]()
Чтобы все точно поняли, какой вы хороший )
это тоже ценно
...цікаво, а у тебе звідки ті кульки взялися?Еще помню какой-то щастливой мамочке несколько мешков шариков для детского бассейна подарил..
Да много чего..
А який твій попередній нік?Еще помню какой-то щастливой мамочке несколько мешков шариков для детского бассейна подарил..
Да много чего..
Что-то знакомое в рассказе услышали ?А який твій попередній нік?

Может он мусульманин, а им впадлу домашними делами заниматься - Аллах не велит, только женщины должны!Так канопе виносили мама с дочкой , а папаша руководил..![]()
...хтось помню гелієві кульки продавав,це він?Что-то знакомое в рассказе услышали ?![]()
за 20 років багато тут кого було. Не те, щоб я когось особливо пам'ятаю, і клонів зрідка можу визначити, але...Что-то знакомое в рассказе услышали ?![]()
Ні...хтось помню гелієві кульки продавав,це він?
Такой же в його нік і був. І хвотка така ж дажеА який твій попередній нік?
От фотку я якраз і пам'ятаюТакой же в його нік і був. І хвотка така ж даже
Дадашка продавал....хтось помню гелієві кульки продавав