Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А ви все про какие-то тумбочки..:незнаю::yahoo:
...у людей на якомусь етапі життя у башці вилазять тумбочки і це факт, хоча може вони там і були,просто непомітно якось було

20240908_220548.webp

Федя, и чего вы такой серьезный? :D
А я всегда такой - правдолюб и правдоруб!:збентежений:
Он когда на ХФ заходит, то сразу всех обладывает.
Когда это это было? Я на форум захожу в отличном состоянии настроения, но тут некоторые мне его пакостят..... А тогда - увольте-с - и матюки будат и прочее....
.... и у меня х.й в **** . Но есть один нюанс!
Ну и где *** в **** у ВасилийИваныча? У Петьки есть, а у него?

Доречi! Мiй знайомий колись був на зборах та навчаннях на Львiвщинi, кажись? Ще до вiйни. Розказував - сидимо, бухаемо з "местными пацанами", а вони через слово каже -"ну ти ****о", друг терпiв, терпiв, хотiв тому вже в диню кулаком заiхати, а йому розтолмачили, що "ну ти ****о" - це не до нього вiдноситься, а як наша приставка "***". Ми кажемо - Грош iзакiнчилися, ой ***!" А там кажуть - "Грошi скiнчилися, то ти ****о!" Тобто - "то ти ****о" - це зовсiм не ображне рiчення, просто як "***", местоимение таке:D Чи неопiзнаний артикль, як в англIйськiй мовi!:D
Ще анекдот вспомнив, читав його ще в якiйсь бумажнiй газетi в 80-х роках:
Йде екзамен по руському язику в школi розвiдникiв ЦРУ в Америцi. Екзаменатор питае екзаменованого:
- Пiсля якого слова в реченнi "Мужики, пива снова не привезли!" ставиться неопределённый артикль "***"?
- Пiсля кожного, сэр!
:D

Доречi! Мiй знайомий колись був на зборах та навчаннях на Львiвщинi, кажись? Ще до вiйни. Розказував - сидимо, бухаемо з "местными пацанами", а вони через слово каже -"ну ти ****о", друг терпiв, терпiв, хотiв тому вже в диню кулаком заiхати, а йому розтолмачили, що "ну ти ****о" - це не до нього вiдноситься, а як наша приставка "***". Ми кажемо - Грош iзакiнчилися, ой ***!" А там кажуть - "Грошi скiнчилися, то ти ****о!" Тобто - "то ти ****о" - це зовсiм не ображне рiчення, просто як "***", местоимение таке
Atlz? Ns nj;t gtht[jlb yf @NB rehdj@

Просчиталась, но где.. :D

Назад
Зверху Знизу