Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...там он люди макарони з крєвєтками,а ти щековину якусьКашу пшеничну зварив. Щас буду обєдать. Каша з щєковіной.
Я не хо крєвєтков....там он люди макарони з крєвєтками,а ти щековину якусь
От ти мажор. Трєску трєскаєш.Треску пожарил и сожрал с памадорами консервованими.....
...йому просто нікому гроші у тумбочку класти,от і шикуєОт ти мажор. Трєску трєскаєш.
Повізло йому!...у нас
...йому просто нікому гроші у тумбочку класти,от і шикує
Лосося хотел потушить, но в той унилой БедрОнке не било..От ти мажор. Трєску трєскаєш.

С чего такие оргвиводи?.....у нас
...йому просто нікому гроші у тумбочку класти,от і шикує

...знову ходив на жопатих польок дивитися?Лосося хотел потушить, но в той унилой БедрОнке не било..
Пришлось треской давиться..![]()
...так ти аліменщик....?С чего такие оргвиводи?..![]()
Ви знаете коллега, должен признать що етот край какой-то атипичний..?...знову ходив на жопатих польок дивитися?

Боже упаси.....так ти аліменщик....?

...може треба задуматися і припинити бути буржуєм,який їсть лосось?Ви знаете коллега, должен признать що етот край какой-то атипичний..?
За все время только 3 раза какбачков в бедрОнке видел, а так нету их тутай..![]()
В тарелке самая лучшая наживка на карася!!!Нажухав я вас. Каша в мене пєрловая. Токо щас роздивився.
![]()
100 лет не ел перловку, и еще столько же би не ел..Нажухав я вас. Каша в мене пєрловая. Токо щас роздивився.
![]()
...у мене ячмінь беруть на таку кашуНажухав я вас. Каша в мене пєрловая. Токо щас роздивився.
![]()
Та я ш не каждий день.....може треба задуматися і припинити бути буржуєм,який їсть лосось?