Статус: Офлайн
Повідом.: 22758
Повідом.: 22758
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Всьо ждьотє наєзніка?В меня кнутік всьо іщо єсть🥱
Я іх тойво...колєкцірнірую🥱Всьо ждьотє наєзніка?
Наєзніков?Я іх тойво...колєкцірнірую🥱
ДаНаєзніков?
Ага, мед та ще й ложкою.Якби ще корміли безкоштовно..![]()
![]()
Ось, я був молодой та красивий .Ох Анджела.. якби я міг вам усе розповисти..( озіраясь на купку лавочників яки дивляться у наш бік.)..![]()
..ви би і Петрівну побороли..
![]()
Ага.. нубуя не загружается..Ось, я був молодой та красивий .

Комп нє хочєт в етом участвовать.Ага.. нубуя не загружается..![]()
Чим підійти и на що подівитись?К зєркалу подойдіть і подівіцця.
Альфушка! Альфа-самка то іссь.Анджела.. ну поддержить інтригу..ви бачите як оціх старих скуфов плющить..
скажить їм що ви моя альтушка..
![]()
![]()
![]()
Вона не прийде! Я вже звав. ))Дєнєг нєт!!!!!!!
Ви рано обрадувались 🥱Вона не прийде! Я вже звав. ))
Я вже не позову! А в чеверг буду в Києві.Ви рано обрадувались 🥱
Запомни, — сказала бабушка, — в жизни каждой женщины должна быть только одна большая любовь. — И кто же был твоей большой любовью, бабушка? — Моряки.Морячкі то ж мойо хобі😳
Єкіпаж крейсера! )))))Запомни, — сказала бабушка, — в жизни каждой женщины должна быть только одна большая любовь. — И кто же был твоей большой любовью, бабушка? — Моряки.
Вона не прийде! Я вже звав. ))
Ню-ню 🥱Я вже не позову! А в чеверг буду в Києві.
Ах єті бєлиє хворми с кортіком на високіх блондінах с глазамі, як сінє море... 😳К нам на кафедру однажды устроился бывший морской офицер. И заявился знакомиться в белой форме с кортиком): падающий смайлик:
Стройный, с выправкой, римской бородкой. Женщины (а нас всего там было трое) подошли к нему и честно сказали, что он нас ослепил)))
Оказался такой прекрасный товарищ, интеллигентный, веселый. Малопьющий к тому же)
Но - уже R.I.P. Еще до войны.