Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Жорстка та безкомпромисна..Та виділи ми ті сири ага🥱 дішова сладка плітка, і какава с колбасой просроченой, і всьо це перли по жарі 2 дня

Жопкой сверха вмостицця? Так он задохнецця 🥱Анджела.. ну хоч ви на це чудовисько натиснить..![]()
Тьоща? 😁Жорстка та безкомпромисна..![]()
Ну вы наивные.Перевозчики берут минимум 10 евро за посылку,это по1,5 ойро за кг минимум 6 кг.Некоторые мин.10 кг берут.На фото вы видели 10 шоколадок и три упаковки кофе по 500 грамм.Так шо супруга о любимом не забывает -шлет ему и сыр и ковбаску.Та виділи ми ті сири ага🥱 дішова сладка плітка, і какава с колбасой просроченой, і всьо це перли по жарі 2 дня
Ви хоть самІ в цьо вірите? 🥱 с того шо он тута викладував, ні однОго намьока на 10 кг вкусностів регулярно 🤷♀️Ну вы наивные.Перевозчики берут минимум 10 евро за посылку,это по1,5 ойро за кг минимум 6 кг.Некоторые мин.10 кг берут.На фото вы видели 10 шоколадок и три упаковки кофе по 500 грамм.Так шо супруга о любимом не забывает -шлет ему и сыр и ковбаску.
Я общаюсь тут с нашими и знаю,что в основном отсылают.Если любит и ценит,то отсылает вкусностi.Ви хоть самІ в цьо вірите? 🥱 с того шо он тута викладував, ні однОго намьока на 10 кг вкусностів регулярно 🤷♀️
"Єслі"... дьявол кроєцця у мелочах🥱Я общаюсь тут с нашими и знаю,что в основном отсылают.Если любит и ценит,то отсылает вкусностi.
Вам виднее."Єслі"... дьявол кроєцця у мелочах🥱
А вапще то іхнє дєло. 🥱 Ну трєскає он с утра до ночі подєлки с перемороженого фарша , знач така в його се ля ві і олл гудВам виднее.
що?Та чорний кохе?.![]()
Ну група така була * чорний кохе*..

Ааа, каву трохи слухав. Але десь на початку 1990-х я вже передбачав, що ****сти нападуть на нас, і з расійською музикою зав'язав)))Ну група така була * чорний кохе*..![]()
С первого раза прочитал и подумал,что за б/у стейки?На обєд бу стейки с чесноком и розмарином..![]()
![]()