Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Анджела.. ну хоч ви на це чудовисько натиснить..:незнаю::D

Та виділи ми ті сири ага🥱 дішова сладка плітка, і какава с колбасой просроченой, і всьо це перли по жарі 2 дня
Ну вы наивные.Перевозчики берут минимум 10 евро за посылку,это по1,5 ойро за кг минимум 6 кг.Некоторые мин.10 кг берут.На фото вы видели 10 шоколадок и три упаковки кофе по 500 грамм.Так шо супруга о любимом не забывает -шлет ему и сыр и ковбаску.

Ну вы наивные.Перевозчики берут минимум 10 евро за посылку,это по1,5 ойро за кг минимум 6 кг.Некоторые мин.10 кг берут.На фото вы видели 10 шоколадок и три упаковки кофе по 500 грамм.Так шо супруга о любимом не забывает -шлет ему и сыр и ковбаску.
Ви хоть самІ в цьо вірите? 🥱 с того шо он тута викладував, ні однОго намьока на 10 кг вкусностів регулярно 🤷‍♀️

Ви хоть самІ в цьо вірите? 🥱 с того шо он тута викладував, ні однОго намьока на 10 кг вкусностів регулярно 🤷‍♀️
Я общаюсь тут с нашими и знаю,что в основном отсылают.Если любит и ценит,то отсылает вкусностi.

20250727_083055.webp

...доброго ранку

Ну група така була * чорний кохе*..:незнаю:
Ааа, каву трохи слухав. Але десь на початку 1990-х я вже передбачав, що ****сти нападуть на нас, і з расійською музикою зав'язав)))
Чим більше заглиблююсь у західну музику, тим більше переконуюсь у вторинності "радянсько-російської" - все вкрадене, або скопійоване.

Назад
Зверху Знизу