Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Подуй у нашу сторонуВ деревне Гадюкіно дожди..(с)..![]()
У нас їбашит дощака вже шосту годину. Я теж подую у ваш бік.Подуй у нашу сторону
Моє найулюбленіше пиво!Перший день відпустки.....
![]()
Під питанням.....ЗІ. Мандрівки заплановані?
Запад заливает, на востоке жараТак вродь в Україну і іде..![]()
Дуй! Бо у нас спека, мухи дохнуть на літу.У нас їбашит дощака вже шосту годину. Я теж подую у ваш бік.
Обламав мені трєню дощ.
Ну, дай Бог, щоб зрослося...Під питанням.....
Я от себя уже сдул, 2 дня лило. Теперь очередь польских товарищей (ну и киевских, но у них пока самый краешек)Дуй! Бо у нас спека, мухи дохнуть на літу.
Дуже повільно хмари повзуть у бік північного сходу. Прімєрно.Я от себя уже сдул, 2 дня лило. Теперь очередь польских товарищей (ну и киевских, но у них пока самый краешек)![]()
Подкорректируй, дуй чуть восточнееДуже повільно хмари повзуть у бік північного сходу. Прімєрно.
Захєкався вже. Не вийшло.Подкорректируй, дуй чуть восточнее![]()
Паліш?..Захєкався вже. Не вийшло.
Так то я по жизні - трєнєр. Навчив пару нєсколько чілавєк курити, а сам кинув. А оні - нє.Паліш?..![]()
Моня.. тутай таш сама хуіта..***. Цей дощ когданібудь сьодня закончіца? Я напланіровал доуя.
Тож дві години прєть біля мартена.Моня.. тутай таш сама хуіта.., нас даже домой отправіли ..чему я дуже радію..
Ет тебе про макарони.. я их чес гря тоже не дуже полюбляю.. но мош на виходние спробую..